Pentru copii

Nimeni nu își dorește să ajungă în spital. Cu atât mai mult să ajungă în spital cu propriul copil. Spitalul de Pediatrie e ăl de care fugi cel mai abitir. E de preferat să te internezi tu, oriunde ar fi, decât să treci prin chinul de a avea internat propriul copil la Pediatrie. Sentimentul e groaznic, am trecut prin el de câteva ori. N-aș dori nimănui. Dar e aproape imposibil să nu treci printr-un spital de Pediatrie, la un moment dat, în viața ta de părinte. âți trebe un noroc al dracului de chior. Și, în condițiile astea, nu ți-ai dori ca lucrurile să meargă oricum altcumva decât românește? Nu ți-ai dori ca medicii să fie relaxați iar aparatura suficient de nouă și de „ultimă generație” ca să îți poată diagnostica pruncul rapid, în primul rând și bine în al doilea rând? Știu, Spitalul de Pediatrie din Sibiu încă e departe de condițiile de mai sus. Dar măcar încearcă!

Asociația ProPediatria, cu sprijinul Mistraz Consultanță și a unei serii destul de lungi de parteneri, au început o campanie de colectare de fonduri pentru dotarea Spitalului de Pediatrie din Sibiu. Spitalul are nevoie de un flowcitometru și de service pentru toate aparatele de care deja dispun. Iar bani canci, după cum bine au avut grijă guvernele din ultimii 20 de ani. Prin campania „Copiii noștri sunt viitorul nostru. Implică-te!”, Asociația ProPediatria urmărește să adune din cei 2% din impozitul persoanelor fizice și din cei 20% din impozitul pe profit al companiilor banii necesari.

Cu ce am putut am ajutat și eu această campanie. Impreună cu Mitichi, cel care a venit cu ideea, am realizat acest clip, pe care o să îl vedeți în săptămânile și lunile ce urmează, cât de des se va putea. Și, poate, in viitor, când o să ajungem din nou la Spitalul de Pediatrie lucrurile vor fi puțin mai bune. Și mai bune… Și mai bune…

Campanie ProPediatria – Implica-te from Bogdan Brylynski on Vimeo.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *