Red Bull Romaniacs

Red Bull Romaniacs este considerat, pe bună dreptate, cel mai dur raliu de hard enduro din lume și unul dintre cele mai importante evenimente sportive din România. Adună la start peste 200 de concurenți din peste 30 de țări. Ediția 2013 are loc între 2 și 6 iulie

Festivalul Internațional de Film Transilvania Sibiu

TIFF Sibiu este cel mai mare eveniment cinematografic al anului. „Fratele mai mic” al festivalului de la Cluj, TIFF Sibiu crește, de la an la an spre un festival de sine stătător. ân fiecare ediție, TIFF Sibiu adună 15.000 de spectatori.

Huet.Urban

Huet.Urban este un festival organizat de Fundația Heritas, care dorește să promoveze Piața Huet pentru deosebita atmosferă intimă pe care o degajă. Toate instituțiile ce au sediul în această piață sunt implicate direct în realizarea acestui festival.

Turul Ciclist al Sibiului

Turul Ciclist al Sibiului este unic ca traseu, profil și condensare a dificultăților sportive precum și a spectaculozității. ân numai cinci zile, cursa reușește să acopere cele mai importante puncte de interes geografic, istoric și turistic ale centrului României. Ediția 2013 va avea loc între 11 și 14 iulie 2013

Feeric Fashion Days

Cel mai mare festival de modă al anului, Feeric Fashion Days, are loc în luna iunie în Sibiu și în alte câteva locații din împrejurimi. ân cele șase zile de festival, pe scenele din Sibiu și împrejurimi vor prezenta colecții de modă unii dintre cei mai buni designeri de modă din țară și din străinătate.

Focus Sibiu

FOCUS este una dintre cele mai importante expoziții de fotografie de presă din România și singura expoziție de fotografie de presă din Sibiu, care surprinde cele mai importante momente din viața orașului: evenimente sociale, politice, culturale sau pur și simplu momente care au avut un efect asupra vieții sibienilor.