Coltuc, ia un coltuc

Prioritatea nostra suprema este aceea de a oferi clientilor servicii juridice de cea mai buna calitate profesionala si morala.

Așa spune Cabinet Avocat Coltuc Marius Vicențiu în plastica descriere de pe propriul lor site. Cea mai bună calitate morală, da?

Well, domnul avocat, sau, mai bine spus „departamentul său de marketing”, după cum a explicat la telefon, a trimis presei un comunicat, preluat printre alții și de Agerpres, una dintre cele mai importante agenții de presă din țară. Comunicat despre timbrul de mediu, declarat ilegal săptămâna trecută de Curtea Europeană de Justiție. Comunicatul îl puteți găsi aici, deocamdată, probabil că în curând va dispărea, el fiind un furt ordinar. Am făcut și un printscreen pentru posteritate.

coltuc

Articolul este copiat cuvânt cu cuvânt de pe Turnul Sfatului. Singura modificare pe care a făcut-o „departamentul de marketing” este să șteargă numele avocatului pe care l-au consultat colegii mei și să își însușească fiecare virgulă. Ba, mai mult decât atât, au furat și fotografia folosită pentru ilustrare, giratoriul Calea Dumbrăvii – Mihai Viteazu din Sibiu. Ei fiind cabinet din București. Link ce probabil va dispărea, de pe blogul Cabinet Avocat Coltuc, însoțit de printscreen tot pentru posteritate.

coltuc 2ts

Pe internet totul e gratis, asta se știe. Nu e prima dată când se fură articole pe internet. Dar să te fure un avocat, asta e rarisim. Asta e. Am dat-o pe „departamentul de marketing”, băgăm capul la cutie și așteptăm să treacă vijelia. Pe același principiu, domnule avocat, las și eu articolul ăsta aici. Că cine știe, poate o să aveți nevoie de inspirație pentru un alt articol furat cu japca. Vă pun și o poză, pentru ilustrație, să nu se chinuie prea mult colegii din „departamentul de marketing”.

39162-cats-sweet-kitty

Sursa foto

Later edit: „Departamentul de marketing” a modificat știrea de pe Agerpres. A înlocuit-o cu cea pe care trebuia să o scrie de la bun început în loc să fure una de pe internet. Curat calitate profesională și morală.

4 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *