Aici ar trebui o bombă

Am vrut să dau cu bățul ÅŸi despre problema asta prin hambar. Dar a învins pacifistul din mine, ca de fiecare dată. Că no, la tăți ni-i greu în țara asta, să nu ne apucăm să ne omorâm cu pietre între noi. Să fim cu bun simț, nu? Până cetesc fluxul Mediafax. Probabil n-o să vedeți linkul, că am impresia că vă cere login. AÅŸa că detaliez.

Traficul rutier s-a desfăÅŸurat cu dificultate, în noaptea de duminică spre luni, pe DN 7 (E 68), în apropierea municipiului SebeÅŸ, din cauza numărului mare de maÅŸini care au tranzitat zona ÅŸi a carosabilului deteriorat, iar coloanele de maÅŸini s-au întins pe o distanță de aproape 15 kilometri. Purtătorul de cuvânt al Poliției Alba, Iulia Hațegan, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că problemele în trafic au apărut în cursul serii de duminică, în jurul orei 20.00 ÅŸi au durat până luni dimineață.

AÅŸ fi tăcut, dacă nu i-aÅŸ fi ascultat cum mint cu neruÅŸinare. Sunt 11 ani de când bat drumul acesta. Lunar, bilunar, trimestrial, nu contează. L-am făcut de peste 100 de ori. Åžtiu drumul dintre Sibiu ÅŸi Deva ca în palmă. Pot conduce cu farurile stinse ÅŸi vă pariez că ajung întreg. Dacă nu mă păleÅŸte altcineva. Am făcut 1 oră 20, am făcut ÅŸi 2, ÅŸi 2 jumate. Dar aseară am făcut mai bine de trei ore. Åži nu de la Deva, ci de la OrăÅŸtie. Åži nu, nu era ora 20, cum mint cu neruÅŸinare polițiÅŸtii din Alba. Era ora 18 când coada se întindea deja până la Lutsch 2000, la intersecția cu Vinți. Åži nu a apărut de duminică această coadă. Vineri, când am venit de la Sibiu la Deva, era aceeaÅŸi coadă, în acelaÅŸi loc.
Buuun, să trecem la minciuna 2. Pulițistul ăsta în cauză dă vina pe starea proastă a carosabilului. Că cică de aia s-a făcut coadă. Åži minte cu nesimțire ÅŸi nonÅŸalanță. Da, prin SebeÅŸ s-au făcut ceva valuri de la TIR-uri, nu zic că nu. Dar problema e alta, nu e carosabilul. Morții din SebeÅŸ ÅŸi-au bătut joc de ÅŸoferi când au gândit traficul prin oraÅŸ. Pe o distanță de 1 km avem un semafor, un giratoriu ÅŸi o linie de cale ferată. Că măcar atât i-a dus capul ÅŸi au făcut sensuri unice în centru, că altfel aveam ÅŸi 50 de treceri de pietoni. No, semaforul pulii, scuzați expresia dar mă apucă dracii când îmi aduc aminte,  NU MERGE. Deci bă cretinilor, DAÅ¢I DRACU DRUMUL LA SEMAFOR.
Nuuu, ei dau vina pe carosabil. Prin urmare, când am văzut coada, am făcut cale întoarsă, am luat-o pe la Vinți, am ieÅŸit la intersecția cu Alba, prin Lancrăm, am intrat în SebeÅŸ din direcția Cluj. La semaforul la care pe DN 7 se stătea la coadă 15 kilometri pe DN 1 nu era NICIO maÅŸină. Pentru că acela e drumul cu prioritate.
Nu vreau să generalizez. Dar albanezii sunt proÅŸti. Iar polițiÅŸtii albanezi sunt mai proÅŸti decât albanezii albanezi. Ca să nu zic că ÅŸi mai nesimțiți. Iar cretinilor ăstora ar trebui cineva să le explice ce înseamnă impulsul de frânare ÅŸi ce se petrece când 4000 de maÅŸini sunt nevoite să frâneze de trei ori într-un kilometru. Åži să le ardă două carabe peste bot când mint ca niÅŸte nemernici împuțiți care vor să facă economie la curentul semaforului ÅŸi fac pe mironosițele. Un pârț de oraÅŸ cu o singură stradă ajunge să blocheze două drumuri naționale.

12 Comments