Inferno, la Balea Lac

IMG_1585ân mai puțin de o lună, la Bâlea Lac va avea loc cel mai important eveniment de freeride din țară, Inferno.
Concursul organizat în fiecare an de Xventure România este cel mai spectaculos eveniment de acest gen din România ÅŸi reuneÅŸte în fiecare an în jur de 50 de schiori ÅŸi snowboarderi amatori de adrenalină ÅŸi zăpadă perfectă pentru o coborâre de vis. Inferno este o alternativă pentru toți schiorii ÅŸi snowboarderii dezamăgiți de lipsa zăpezii din acest an ÅŸi de condițiile precare ale infrastructurii sporturilor de iarnă din România. Din acest motiv, concursul este organizat în fiecare an pe crestele FăgăraÅŸului, care niciodată nu au dus lipsă de zăpadă perfectă pentru schiat.
Regulile concursului sunt extrem de simple. Toți riderii înscriÅŸi la start urcă la linia de plecare ÅŸi coboară în cea mai mare viteză. CâÅŸtigătorul este cel care trece primul linia de finish. Fără constrângeri, fără limite, un concurs simplu dar extraordinar de spectaculos.

ânscrierile pentru Inferno 2010 se fac prin email, la adresa info@xventure.net.
Taxa de înscriere este de 50 de lei. ân această sumă sunt incluse transportul cu telecabina de la Bâlea Cascadă la Bâlea Lac precum ÅŸi consumația la tradiționalul grătar ce precede cursa.

3 Comments