Baga iz now famous

âl ÅŸtiți pe Băgă. Da, da, băiatul cela ceva mai rotofei care ne face cu ou ÅŸi cu oțet pe toți cei ce mai greÅŸim literele pe tastatură sau confundăm covintele din dex. Noa, Băgă, pe lângă că e un băiat tare de treabă deÅŸi rău de gură, e ÅŸi mare cuzinier. Adică dă bine cu ingredientele în tigaie. DeÅŸi nu pare :)). Noa, Băgă al nostru tocmai ce publică o rețetă absolutamente delicioasă. Senzaționească aÅŸ spune dacă aÅŸ fi pe ÅŸtatul de plată de la oteveu. Numa că no, Băgă fiind orijinar de pe meleagurile MediaÅŸului nu le prea are el cu arta. Åžtie el să amestece în oloi, da la prezentare, 4, stai jos. Acestea fiind râse, colectivul culinar al hambarului a decis să întindă o mână de ajutor băgătorului de seamă pentru a-l transforma în vedeta ce merită să fie. Poate-l angajează ăia de la Prima pentru emisiunea ceia cu vedetele care gătesc, drac mai ÅŸtie cum îi zice.
Că veni vorba. Guess cine e propreterul unui wok din acela senzațional de vinde meÅŸterul de pe Prima la Real. Să tot fie… EU. Nemaipomenită tigaia.
Prin urmare, prezentăm, aÅŸa cum ar trebui prezentată, rețeta de paste cu fructe de mare a întâiului Băgător de Seamă.
Am respectat rețeta întocmai, dar nu m-am abținut să nu scap niÅŸte usturoi prin ea. Taie-mă, spânzură-mă, dar pentru mine nu există viață fără usturoi. Prin urmare, Băgă foloseÅŸte pentru această rețetă următoarele: un kil de fruÅŸte de mare (io am luat din real pe alese: 10 creveți mari, 10 inele de calamar, 200 de grame de creveți mici, 6 batoane de surimi iar restul până la un kil am ales din maldărul de fructe de mare scoici ÅŸi caracăți. Pe ascuns, să nu mă vază responsabilii că mi le aleg :D) o țelinoacă, un pahar de vin, o juma de pachet de unt ÅŸi spaghete. Musai Barilla.
paste 2Å¢elinoaca se taie după bunul plac. AÅŸ paria că Băgă a tăiat-o a la MediaÅŸ, în plotoage d-alea mari. Neee, că-i artist. Å¢elinoaca se aruncă în uleiul încins musai d-ăla de măsline nefutut, ca să citez din autor. Dupe ce se rumeneÅŸte, jumătatea de pachet de unt zboară ÅŸi ea în tigaie, la topit. Peste, fruÅŸtele, paharnicul de vin ÅŸi adio Roma. Merge foarte repede. Pastele fierte sar ÅŸi ele peste în oală ÅŸi fără figurăÅŸenii, se halesc cât ai zice creveți cu scoici cu calamar cu cărăcătiți crabi ÅŸi neÅŸte alte miÅŸcătoare.

7 Comments