Mai scurte, dar importante

  • Joi după masă am avut o surpriză de proporții. Invitat la un blogmeet ad-hoc de domnul Chinezu m-am trezit pe scaunul de alături cu… ambasadorul Marii Britanii în România. De fapt, nu cu ambasadorul Marii Britanii ci cu bloggerul Martin Harris, altfel, mare utilizator de Twitter. ânsoțit de două doamne, fără spp-iști, bodyguarzi și alte angarale specifice demnitarilor români. Lejer și relaxat, ne-a povestit într-o română aproape excelentă tot ce a vrut suflețelul nostru. Despre comunicarea online în Europa, despre cum vede el interacțiunea cu oamenii via social media, omul este absolut extraordinar. Tot timpul când văd oameni de genul ăsta îmi pun întrebarea, noi de ce nu? Noi ce-avem?

  • La aceeași întâlnire, Chinezu, Vlad și Tudor au lansat prima filială locală (da, lui Chinezu nu-i place cuvântul dar nici eu n-am găsit altul mai bun) a Blogal Initiative. Premergător lansării, Tudor a făcut o scurtă prezentare a online-ului sibian. Cvasi-inexistent ca grup. Tocmai de asta, lansarea unei agenții online într-un oraș în care nu există o comunitate propriu-zisă ci una care de multe ori a fost adunată aproape cu forța mi se pare un risc, în primul rând dar și o provocare. ân acest spirit, i`m in, cum zic ambasadorii.

  • 48 de ore, aproape 1000 de vizualizări pe YouTube. E clipul prekinului Ciprian Silași. Poate pare surprinzător pentru cei ce mă cunosc mai îndeaproape, dar da. Am făcut primul meu videoclip de muzică populară. Mitichi a venit cu ideea și cu indicațiile pe teren, Cipri cu înduratul frigului și înduratul sudălmilor iar eu cu căzutul în râu. Da! La filmările pentru prima parte a clipului am ajuns până aproape de Bâlea Cascadă. Pe o vreme căcăcioasă, o ploaie mocănească și un râu plin de bolovani. Umezi. Pe care am alunecat. Care m-am udat din cap până în picioare. Dar am dus treaba la capăt și a ieșit una de numa-numa. Pe Sibiu Video vedeți cum a ieșit. 
2 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *