Am căÅ£ei mă doare-n bască

Conform previziunilor Institutului de Fizica Pamantului e posibil sa fie un cutremur de suprafata in perioada urmatoare, in Marea Neagra , zona Bulgaria, la 10 km adincime. Pericolul este sa declanseze o reasezare in Vrancea … deci un cutremur colateral cu efecte de dezastru.

Radu mă ține la curent cu toate noutățile non porn/fun ce se citeÅŸte/scrie prin ziare caută pe net. Åži m-a avertizat că ar putea veni un nou cutremur. De astă dată mai puternic decât ultimul. Åži, probabil, ca să mă liniÅŸtească după ce m-a băgat în sperieți, mi-a trimis ÅŸi un pdf despre cum prevestesc animalele cutremurele. Adică ce-o să facă Tănă ÅŸi Å¢ica aÅŸa, cu vreo câteva zile înainte de zguduială.
La cât de zguduite sunt, io mă îndoiesc că o să recunosc semnele. Nu de alta, dar ele prezintă reacțile din studiu în permanență. Aleargă una-ntruna prin casă, urlă ca bezmeticele cum bate cineva un cui sau trece o maÅŸină, se hârâie între ele ÅŸi îmi ronțăie picioarele la fiecare ocazie. Deci mă îndoiesc că se vor comporta diferit.
Pe de altă parte, pe acelaÅŸi algoritm al anunțării prealabile, ar însemna să stau cu bagajul la uÅŸă ÅŸi cum o lătrat Å¢ica să o tai pe scări în jos cu muiere, cățel ÅŸi purcel (da, Å¢ica s-a cam îngrăÅŸat). Prin urmare, îmi propun să nu le bag în sama, cu cutremurele lor, numa dacă vreuna din ele vine ÅŸi-mi zice: Auzi, fra, hi să ieÅŸim afară că o să fie cam coios în casă.

14 Comments