Oranj

Că tot a fost ziua cravatelor, a internauților, bloggerilor, ideilor ÅŸi tâmpiților, să vă mai fac un rezumat de la propria nuntă. Că titlul e oranj, deci nu mă putea duce capul la altceva decât la propria-mi cravată de mire, portocalie ca o portocală portocalie. De-a lungul hambarului v-am tot povestit fel de fel de secvențe. Cum fu cea cu Vladimir Bogdan. Dar asta a rămas un secret până în ziua de azi. După o noapte de chef monstruos, terminată pe la 5 dimineața cu priviri crude în ochii viitoarei soții, a trebuit să mă trezesc la ora 8. ân ziua nunții. Am dus muierea ÅŸi naÅŸa la coafor ÅŸi, apoi, la Mc să le iau de mâncare. Evident, cafegioaicele au vrut cafea care, btw e foarte bună. Agitați, nervozați, am pornit în trombă spre CosteÅŸti, unde urma să ne nuntim, că mai aveam ÅŸi spovedania de făcut.
Costumul meu gigea de mire era agățat de tavanul Kangurului. Åži, cam atingea bancheta. Am ajuns cu bine la CosteÅŸti, am trecut ÅŸi proba spovedaniei, după care la îmbrăcare pentru întâlnirea cu beserica. Cafea, costum, cămaÅŸă albă. Am scos costumul din maÅŸină mustind a cafea, cu mâneca stângă îmbibată până deasupra cotului. Puteai umple ditai cafetiera. Noroc cu Nona care a frecat vreo 15 minute la ea, până a scos grosul. Evident că am avut o mânecă albă ÅŸi una maronie. Da no, am stat o țâră mai strâmb. Sper să nu fi crezut careva că-s aÅŸa de la natură. Nuuuu, doar de la neÅŸte cafea pe costumul de mire.

„Articolul de mai sus face parte din seria de articole „curcubeul”, un experiment interactiv desfasurat pe sapte bloguri. Au scris sau vor mai scrie urmatorii: copilANDRA (www.xpriment.com), brylu (www.brylu.ro), evodani (www.evodani.com), dheo (www.dheo.ro), Dany, (www.danyblog.com), Andy Mihail (andymihail.ro) si Florin Puscas (www.florinpuscas.ro).”

11 Comments