Sublim. Jos palaria

P8090745Dacă toți ar fi aÅŸa… O gaÅŸcă de copii de pe strada Rusciorului din Sibiu a găsit o cățeluÅŸă mică ÅŸi drăgălaÅŸă. ân loc să dea cu pietre după ea, să o facă minge de fotbal, cum se obiÅŸnuieÅŸte, au luat-o de pe stradă, au îngrijit-o cât de bine au putut ÅŸi apoi au început să întrebe în stânga ÅŸi în dreapta de un potențial stăpân. AÅŸa au ajuns ÅŸi la noi ÅŸi promit că o să îi ajut pe cât de mult se poate, până o să îi găsească un stăpân.

“Noi, copiii de pe strada Rusciorului, va rugam sa ne ajutati sa-i gasim stapani buni, micutei Puka!
Este maronie, frumusica foc, cat doi pumnuleti si am gasit-o in strada ghemuita langa fratele ei mort, strivit de rotile unei masini….Am hranit-o, i-am alinat spaima si am protejat-o asa cum am stiut noi mai bine, micutii…. Dar curand vom incepe scoala iar Puka va ramane din nou in strada, mititica!…A nimanui cu gramezi de pericole in jur…. Vrem sa o ajutam sa traiasca si va va fii recunoscatoare dvs. daruindu-va zi de zi dragostea si dragalasenia ei sincera. Va multumim ca ne-ati ascultat rugamintea si vom fii fericiti sa auzim ca Puka noastra va avea curand o casa unde sa locuiasca pentru intotdeauna!”

Dacă puÅŸtii de pe Rusciorului v-au impresionat măcar la fel de mult ca pe mine, puteți să o adoptați pe Puka dacă sunați la numărul de telefon 0721.157.104

3 Comments