4S, te astept. De preferinta prin curier

Acum 23 de minute un român, cetățean al acestei patrii cu lanuri mănoase și ape cristaline a cumpărat primul Iphone 4S vândut în România. A dat din coate, s-a zbătut, probabil a călcat și două domnișoare pe bombeu la coadă. Cert e că l-a cumpărat. Și că se poate lăuda inclusiv strănepoților că a fost primul român care a cumpărat un 4S. Din țară. Din magazin. Nu vreo chinezărie, nu prin vărul plecat în Philadelphia de cinci ani. Aș vrea să fiu în locul lui…?

Antitalentul meu când vine vorba de telefoane este arhicunoscut. Am început cu o Nokia banană, am fost cel mai bun prieten al șmenarilor de telefoane din Sibiu, am încercat aproape fiecare marcă. Știți ruda din America de care povesteam mai sus? Când au apărut Iphone-urile am fost cât de refractar se poate. Că-s de fiță, că-s de hipsteri, că-s o prostie. Că pot să joc table și clasic, cu puluri și cutie învechită de timp. Până când ruda mea din America, dragul meu frățior, mi-a trimis unul. Să fiu și eu hipster. E cel mai distrus telefon pe care l-am avut vreodată. ân anul de când îl am și-a luat la trânte cu kilogramul, a schimbat trei ecrane, nu mai are butonul de silent. E tot crăpat. Dar îl folosesc și nu m-aș fi despărțit de el pentru nimic. Până acum. Când va pierde lupta cu timpul și se va duce pe urmele inventatorului său.

Vodafone a fost primul operator de telefonie din România care a anunțat că va aduce 4S în România. A lansat și o pleiadă de abonamente și de variante de preț pentru acest telefon pe care cine zice că nu îl vrea minte de îngheață iadul lui Scaraoțchi, cu toată drăcimea din el. Și a creat un buzz atât de puternic în jurul acestei lansări încât 4 din 5 posturi pe Twitter vorbeau de lansările din Cluj și București.

iPhone 4S este cel mai rapid si mai puternic iPhone de pana acum. Chip-ul A5 asigura performanta de 2 ori mai rapida si grafica de 7 ori mai rapida, astfel incat totul se misca prompt, de la lansarea aplicatiilor pana la incarcarea paginilor web. In plus, ai la dispozitie peste 500.000 de aplicatii din App Store, pentru aproape orice iti doresti: retele sociale, calatorii, business, stiri, vreme, sporturi si multe altele.

Asta e varianta oficială. Dacă e așa sau nu o să știu de abia când o să îl am în mână. Ceea ce e garantat că se va întâmpla. Pentru o să câștig concursul organizat de Vodafone și Blogal Initiative cu un argument suprem, cu cea mai bună reclamă care se poate face acestui telefon: deja am comandat unul, încă dinainte să se anunțe detaliile despre lansare și înainte să se anunțe campania BI, iar acesta va fi al doilea. N-o să mă laud strănepoților că am fost primul român care a cumpărat un 4S ci că am fost primul care a avut două. Atât de mișto se anunță a fi telefonul ăsta.

One Comment