1 mai muncitoresc. Pe dracu

Că a fost 1 mai mega-distractiv. Am fost la prima grătăreală cu CSU Fans, gaÅŸca nebună de la baschet, niÅŸte băieți ÅŸi fete de nota 1 milion. Care or ÅŸtiut cum să mă combine ca să mă aducă la chef, în ciuda poftei de somn pe care o afiÅŸam în faimosul 1 mai. M-or luat la sentiment, bă tu chiar ÅŸtii să găteÅŸti sau numa faci fanfaronadă pe blogul ăla al tău. Trebuia să le demonstrez că nu-s numa vorbe în vânt. Prin urmare, am făcut neÅŸte zburătoare cu un baiț din miere ÅŸi neÅŸte purcei cu un baiț de vin ÅŸi ceapă de nu s-a spălat încă niciunul pe degete, doar-doar le mai pot linge încă un pic. Asta aÅŸa ca să nu mă mai provoace. Dar după trei beri băute lângă căldura grătarului vă dați seama că n-am mai simțit gustul. Trecând peste aspectul strict culinar al întâlnirii, am încins două miuțe sănătoase. Bugetarii contra CorporatiÅŸtilor. Adică ciumeții cu high-liferii. Nu întrebați unde am jucat că mă gândesc că e foarte clar. Åži Oancea la fel.

1mai 1021mai 1281mai 1331mai 169

1mai 1791mai 1641mai 2101mai 211

Bugetarii au câÅŸtigat. Măcar la fotbal să câÅŸtige ÅŸi ei dacă la salar nu. Din patru motive. ân primul rând, au jucat cu un om în plus tot meciul. Bine, e câine nu e om, dar Urâțica a pus serios umărul la victoria bugetarilor, după cum se vede bine în poze. A găurit ciorapi destui alergând adversarii pe teren. Åži pe mine, dar asta m-a impulsionat. Fugeam de mâncam pământul ca să scap de ea să nu apuce să mă muÅŸte. Vedeți cât de obosită era? Doi la mână, bugetarii au avut în echipă singurul jucător de pe teren care a marcat un hattrick, adică pe Je. ân plus față de asta, Oancea n-a ezitat să îÅŸi etaleze calitățile de pomanagiu, ceea ce a pus încă două goluri pe tabelă. Ce N&D? Check out O&B. Poate ne transferă Pandurii :)). Åži în ultimul rând, CorporatiÅŸtii au pierdut din cauza asta.

Adică singurul neburtos din echipe, singurul jucător aerodinamic, să ardă gazul chiar într-un asemenea hal pe teren? Tu un te credeai mă Tudorică, la birt? Că berile erau ceva mai încolo. Cu largul sprijin al corporatiÅŸtilor blatiÅŸti, am câÅŸtigat cu un neverosimil 6-5. Că ne pricepem, nu de alta. Danke, Ade, pentru pozici.

4 Comments