Un Murphy de dimineata

Dacă mă scoate ceva din sărite, apăi e câte un Murphy prea de dimineață. ân rest încerc să mă amuz când mi se aplică vreuna din regulile de aur din cartea lui Murphy. Dar la 8 dimineața? Mai dă-o dracu.
Veneam cu grabă spre servici. Nu mi se întâmplă foarte des să mă grăbească ceva atât de tare ÅŸi, mai ales, atât de dimineață. Dar na, azi s-a nimerit. Urcând pe Transilvaniei dau de un codălău cât o zi de post. Stăteam cel puțin 5-6 semafoare, la cum ÅŸtiu eu traficul în zonă. Disperat că nu ajung, bag a doua, îi dau forjă pe contrasens ÅŸi intru pe o stradă lăturalnică, pe CriÅŸanei, cu gândul să ies mai repede în Calea Victoriei. Când, ghici ce mă aÅŸtepta pe CriÅŸanei. MaÅŸina de gunoi, tu-i maÅŸina de gunoi ajmâne. No, numa bine, că am pierdut exact 15 minute pe ceas aÅŸteptând să adune gunoierii toate tufele tăiate de rezidenți ÅŸi toate peturile aranjate frumos în pungi de real. Cam prea de dimineață pentru nervii mei.

P.S. AÅŸ fi vrut să vă arăt ÅŸi poza făcută ieri în Billa, unde se vinde Orbit Fresh Spearm dar kkt-ul ăsta de Blackberry face niÅŸte poze ca ceaiul.

One Comment