Pe nocturna la Arena Platos

arena nocturnaMi-a luat o dimineață întreagă să scot din mine vinul fiert ÅŸi shoturile de Jagermeister ÅŸi încă mă strădui să scap de febra musculară căpătată sâmbătă seară (sau noapte?) la Arena. Sâmbătă s-a inaugurat instalația de nocturnă cu tot tacâmul. Artificii, concursuri care mai de care mai trăznite, vin fiert cât încape ÅŸi un karaoke party de pomină.
De regulă nu fac febră musculară. Nici la baschet ÅŸi cu atât mai puțin la schi. Cred că o singură dată am făcut febră la schi, la Straja, după mai bine de 8 ore de schiat una într-una. Dar sâmbătă, deÅŸi am făcut de abia vreo 8-9 coborâri, mă dor gambele de moooor. Zici că am lame de cuțit înfipte în ele. Cum de? Poi foarte simplu. M-o mâncat să mă înscriu la unul dintre concursuri, la cel de schi. Mă ÅŸi vedeam un Alberto Tomba coborând pârtia înconjurat de un nor de zăpadă. AÅŸ. De abia am coborât pârtia. Pentru că jumătate trebuia coborâtă cu spatele ÅŸi jumătate printre jaloane. âNTR-UN SINGUR SCHIU. Cu doi îngeraÅŸi pe umărul drept ÅŸi doi pe umărul stâng pot să zic un singur lucru. N-am murit ÅŸi ăsta e mare lucru. DeÅŸi pare ciudat, mersul cu spatele a fost mai simplu, pentru că era linie dreaptă. Dar la jaloane, cum drac să iei curba spre dreapta doar cu schiul drept în picior? Mai în bețe, mai pedalând din clăpar am trecut linia de sosire, de două ori. Că ghinionul a făcut să câÅŸtig prima rundă (nu ziceți la nime dar am fost singurul bărbat care a concurat cu o femeie. Nu că pe schiuri s-ar face diferența între sexe). Bifăm pe listă la capitolul „am făcut, data viitoare nu mulțumesc” ÅŸi trecem în apres-schi la karaoke. Cel mai rock karaoke ever, de la System of a Down la Bon Jovi. Åži de la vin fiert la shot-uri de Jager.
Åži aÅŸa, pe scurt, că sigur sunt interesați, nocturna merge miercurea ÅŸi sâmbăta de la 19 la 22. Informații despre tot ce doriți găsiți pe site-ul Arena, inclusiv despre transport sau centre de închiriere. Åži dacă vreți să vă convingeți cu adevărat că nu vă bulÅŸhituiesc, pe Sibiu Video aveți dovada irefutabilă a serii. A, ÅŸi puteți să o vedeți ÅŸi pe Monica interpretând. Ai just wanna live when aim ălaaaaaaai, itz mai laaaaaaaif.

5 Comments