Incendiar: Pizza Hut ramane o amintire

Dragii mei prekini, amatori de mâncat în oraÅŸ, fani declarați ai rejimului fast fud, revoluționari împotriva sarmalelor ÅŸi ÅŸnițelelor, vin cu o veste proastă pentru voi. Ce proastă, incomensurabil de gravă. Pizza Hut a dispărut. Adică n-a dispărut, dar a pierdut renumele de cea mai cunoscută pizza din lume. Detronată de sora ei vitregă, născută din urgisirile vremii, Pizza Hot.
Mda, până aici nu ați înțeles nimic. Nu problem, facem acuma lumină.

pizza hot

Cest articol a apărut în revista Zile ÅŸi Nopți. E scris, semnat ÅŸi asumat de prekenu meu Ciprian Muntiu, de altfel un om genial, dar prea puțin plimbat prin lume. Sau no, bine îmbrobodit de patronii restaurantului cu pricina. Care e, de fapt, un fastfood/delivery ÅŸi, mai recent, restaurant.
Din principiu sar de cur în sus la fiecare furt. Că e naÅŸpa să intri cu bocancii în munca omului, să umpli de căcat ani de investit în crearea unui brand cum e Pizza Hut. Românu nostru, dăÅŸtept din fire ÅŸi bandit din născare, schimbă o literă ÅŸi creează un nou brand. Bullshit cum spune francezul Goethe. Toți cei care apelează la aÅŸa zise strategeme le fac doar ca să profite de pe urma originalului. Iar o asemenea cronică de ziar le consfințeÅŸte furtul. Dacă n-ați dat încă click pe poză, vă cetesc eu primele două fraze

Se poate ca Pizza Hot să fie cel mai cunoscut brand de pizza de pe mapamond. Nu băgăm mâna în foc

Cipi, prekene, bine ai făcut că n-ai băgat mâna în foc, că te ardeaaaaai, tulai ce te ardeai. Iar domn patron, dacă ajungi cumva pe cilea, aruncă ÅŸi tu o pălmuță pe obrazu matale. Dacă n-o simți, înseamnă că e gros rău.

9 Comments