In weekend vedem Sibiul de sus

bucuresti-2Dintr-un foc, sâmbătă sau duminică am ocazia să îmi împlinesc două vise. Primul dintre ele, să fiu și eu măcar pentru câteva zeci de minute doctorul Ferguson. Să ajung și eu în nacela unui balon, să simt adierea vântului printre pletele care tocmai stau să crească. N-o să stau chiar cinci săptămâni în balon, ci câteva zeci de minute, suficiente ca să bifez încă o chestie pe lista to do before i die. Iar apoi, o să am ocazia să îmi îndeplinesc încă un vis, să văd Sibiul de sus, să fac fotografiile pe care mi-am dorit întotdeauna să le fac.

Pentru că prima și ultima dată când am văzut Sibiul de sus a fost într-un elicopter utilitar de două locuri, un fel de coșciug cu elice din care nu vă pot povesti cât de fericit am coborât. Nespus de fericit. Și că tot e vorba de fericire, din fericire, fiecare sibian are ocazia să facă toate aceste lucruri duminică, în ziua când balonul Orange ajunge la Sibiu.

O zi din cele cinci săptămâni pe care balonul Orange le va petrece deasupra României într-o caravană ce include și orașele Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, BraÅŸov, Oradea, Piatra Neamț, Suceava ÅŸi Târgu MureÅŸ. Campania Orange a început luni, în București. Așa că, dacă ardeți de nerăbdare la fel ca și mine, grăbiți-vă să prindeți un loc în nacelă și să vă închipuiți că sunteți doctorul Ferguson. ân Sibiu, balonul va staționa în parcarea de la Promenada Mall.  Cele mai bune ore pentru zbor ar fi între 16 ÅŸi 18. AÅŸa zic meteorologii ÅŸi cine sunt eu să-i contrazic.

E foarte simplu.Completați talonul de participare pe care îl puteți obține în orice Orange shop sau Orange store din Sibiu și în weekend aveți mari șanse să fiți la înălțime. Mai multe detalii puteți obține pe site-ul campaniei.

Foto: Orange.ro