Top Gear poposeste pe cilea (update)

Un episod al faimoasei emisiuni britanice va fi filmat, săptămâna viitoare, pe TransfăgărăÅŸan. Potrivit cotidianului Gândul, cei trei amfitrioni ai emisiunii vor veni în România cu trei bolizi, un Aston Martin, un Ferarri ÅŸi un Lamborghini. Echipa show-ului va vizita mai multe puncte turistice importante ale României, Delta Dunării, podiÅŸul Dobrogei ÅŸi litoralul. Punctul culminant al emisiunii filmate în România va fi în BucureÅŸti, unde cei trei vor filma în curtea, garajul ÅŸi tunelurile Palatului Parlamentului.
Solicitarea de utilizare a subsolului Palatului a fost aprobată miercuri de conducerea Camerei Deputaților. Potrivit solicitării BBC Top Gear România, emisiunea „Top Gear” atinge, săptămânal, în medie, ÅŸapte milioane de telespectatori live în Marea Britanie ÅŸi peste 300 de milioane de telespectatori în toată lumea. De asemenea, revista Top Gear are licențe în peste 40 de țări, astfel încât prezentatorii emisiunii, Jeremy Clarkson, Richard Hammond ÅŸi James May sunt cunoscuți în toată lumea pentru divertismentul auto pe care îl produc. Filmările încep săptămâna viitoare.

Până în prezent, echipa din Marea Britanie a filmat în TransfăgărăÅŸan. Impresionați de traseu, realizatorii Top Gear au declarat că este „The best driving road in Europe”, a spus în exclusivitate pentru REALITATEA.NET, Sever Voinescu

Tags:
3 Comments