Atentie! Trenul Beck’s pleaca de la linia 5

ânainte să vă povestesc despre ce e vorba, o scurtă istorisire direct la subiect. Chiar pe la începuturile carierei mele de băutor de bere, carieră pentru care aÅŸ lua Oscarul la cel puțin cinci categorii, am poposit într-o companie selectă de alți campioni în acest sport în berăria „Milles sorts” din Bruxelles.

Pe româneasca noastră neaoÅŸă, uamenii chiar vindeau 1000 de tipuri diferite de bere. Encroiable. Mi-a luat jumătate de oră să citesc meniul ÅŸi asta pentru că citeam doar țările exportatoare. Printre ele, Românica. Asta se petrecea prin 1999. Ce beri credeți că aveau belgienii: Bucura ÅŸi Zănoaga. Să ridice două degete ăl de-a băut vreodată unul din sorturile astea de bere. Ei bine, eu am beut. Cu toate avertismentele barmanului, că e veche, că nu a comandat nimeni până acum, patriotul din mine s-a ambiționat ÅŸi a beut o jumătate de sticlă de Bucura, un fel de upercut la ficat, dacă mă întrebați. N-are sens să vă povestesc faptul că am distrus pentru cel puțin o lună sistemul de canalizare al Bruxelles-ului.

Acum să revenim la hameiul nostru. ân aprilie, ÅŸi nu e păcăleală, de la Sibiu pleacă spre SighiÅŸoara un tren. Nu, nu-i trenul cela de pleacă în fiecare zi ci e unul care pleacă o singură dată ÅŸi pe care, credeți-mă, n-ați vrea să îl pierdeți, pentru că e Beck`sperience Train. Un tren plin de distracție. Un fel de vis erotic al oricărui consumator de bere. Pentru că uamenii ăÅŸtia de gaÅŸcă de la Beck’s au auzit de mine (treaba cu Oscarul ar fi pe bune)  m-au onorat cu o invitație în Beck`sperience Train. Åži eu, care sunt darnic după cum mă ÅŸtiți, vreau să vă iau ÅŸi pe voi cu mine.

Acum, un mic concurs. Bloggeri sibieni, bucureÅŸteni ÅŸi timiÅŸoreni se întrec în a adăuga vagoane la trenul Beck’s ce va pleca din oraÅŸul lor. Cu cât mai mulți bloggeri se înscriu, cu atât mai lung va fi trenul. Adicătelea: noi, bloggerii sibieni, preluăm ÅŸi distribuim un banner cu vagonul pe blogurile noastre. Cu cât suntem mai mulți, cu atât mai multe vagoane va avea trenul Sibiului. Toate cele trei trenuri vor fi recompensate cu invitații duble  în acest tren al distracției. Premiul cel mare este de ÅŸase locuri pentru bloggerii din oraÅŸul cu cel mai lung tren. Locurile II ÅŸi III se premiază cu doar două locuri. So, cu cât mai lung e trenul nostru, al sibienilor, cu atât mai mulți vom fi acolo pentru a avea ce să povestim copiilor peste ani ÅŸi ani. Nu-i cazul să vă spun că e de musai să avem ăl mai mare tren. Păi ori suntem beutori, ori nu mai suntem.

Apoi, cititorii au la îndemână un mod ÅŸi mai plăcut de a se înscrie în goana după un bilet în cel mai miÅŸto tren ce va pleca din Sibiu. Plăcut, în sensul că pot bea un Beck`s liniÅŸtiți, înainte să urce în „trenul vieții”. Fiecare butelcuță are un cod unic. Cam pe la jumătatea sticlei, trimiteți codul acela prin SMS la 1823 sau înscrieți-l pe www.becks.ro. Zic pe la jumătate ca să fiți siguri că îl trimiteți corect. Iar dacă din întâmplare aveți obiceiul să sorbiți licoarea de hamei în fața calculatorului, înscrieți-l în secțiunea dedicată acestei promoții pe site-ul www.becks.ro. ân plus, alți 10 cititori ai blogurilor noastre înscriÅŸi în această campanie vor câÅŸtiga câte un loc in tren. Ideea e că avem timp până în 6 aprilie să facem din trenul Sibiului un Transiberian. Imens. Mă, mare, mă. Cât China de mare. Primul tren Beck`s pleacă în 9 aprilie. Din Sibiu, trenul pleacă în 16 aprilie. Mi-ar face foarte mare plăcere să mă scald în tonele de bere din Beck`sperience Train împreună cu prietenii mei!

20 Comments