Se petrece-n asta seara

Hai, că n-aveți prea multe planuri pentru deseară, așa-i? Dacă băgați puțin spidan până la Agenția Teatrală sau la Sala Transilvania, mai aveți șansa să prindeți ultimele bilete la un spectacol ce se anunță mega. Balet pe gheață. Pe lângă ineditul evenimentului artistic, mai fain e că se petrece într-o sală de sport. Adică oamenii au amenajat un ditai patinoarul pe parchetul Sălii Transilvania. Remarcabil.

După ce ÅŸi-au etalat grația ÅŸi expresivitatea în fața timiÅŸorenilor în debutul turnelui din România iar aseară au prezentat celor aproximativ 1800 de clujeni prezenți la Opera Română un nou spectacol din repertoriul Teatrului de Balet pe gheață din Sankt Petersburg, balerinii ruși sunt pregătiți pentru o noua premieră. De data aceasta vor susține pentru prima dată un spectacol de balet pe gheața în Sibiu. Reprezentațiile vor avea loc astăzi, 18 ianuarie, la Sala Transilvania, la ora 18.00 și 21.00.

Mai puteți găsi bilete cu 159 și 298 de lei. Nițel scumpuț dar, hei, oamenii au făcut un patinoar într-o sală de sport. Zic că merită maxim.

Tags:,

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *