Vreau filmeee

Vreau să văd un film bun. M-am săturat de toate porcăriile de la televizor. Mă disperă centrele de închirieri care cumpără numai prostii, doar pentru că sunt noi ÅŸi lumea o să se înghesuie pentru trend. Am văzut aproape fiecare recomandare internautică, mai ales din partea bloggerilor pe care îi citesc. Dar tot nu-s mulțumit. Åži, cel mai naÅŸpa, mă simt înÅŸelat de cei care fac trailerele filmelor. NiÅŸte țepaaaaaari.
De exemplu, Year One. Trailerul e foarte miÅŸto. Jur că am râs mai mult la trailer decât la tot restul filmului. M-am chinuit din răsputeri să îl văd până la capăt. Trebuia să mă gândesc de la bun început, că nu mi-a plăcut niciodată Jack Black, de ce drac mi-ar plăcea acum?


Cât de cât interesant, destul de amuzant, a fost Bride Wars. âmi place Anne Hathaway, foarte miÅŸto ÅŸi ca actriță ÅŸi ca gagică. Oricum, n-a fost comedia pe care mi-o doream.

Prin urmare, în sara asta încerc un film cu Matthew McConaughey, că nu m-a dezamăgit niciodată. Ghosts of the Girlfriend Past se cheamă ÅŸi cică ar fi bun. Zic, din nou, traileriÅŸtii. Om videa. Dacă ÅŸi ăsta mă lasă cu buza umflată, I have a serious problem.

16 Comments