Hello world

Mai cochii, să aveți un an nou fericit, cu multă sănătate, bucurii ÅŸi rate plătite la zi. Să avem zăpadă din belÅŸug pe pârtii ÅŸi ficat solid pentru bețiile ce vor urma. Să facem un rezumat al ultimelor două săptămâni, după care să ne punem ÅŸi noi serios pe scris.

  • Gătarăm anul cu o ediție a ziarului de toată comedia. N-am mai râs atât de mult, construind un număr de gazetă. Åži numa bine, am reuÅŸit să adunăm toată floarea blogărimii sibiene. Groparu, Miruna – Åžiblondelegândesc, Băgătorii de seamă, Orin ÅŸi Călin s-au pliat perfect ultimului număr al ziarului din 2010.
  • Un Merry Christmas cumsecade, cu familie, cochil, gaÅŸca veselă de la Deva ÅŸi excursii nocturne ca pe vremuri, cu minim trei birturi închise.
  • Apoi, un revelion ca-n poveÅŸti. Imediat revin cu imagini pe Sibiuvideo, dar dacă vreunul din voi va vrea să meargă la un moment dat în cel mai calm, plăcut ÅŸi liniÅŸtitor loc din țara asta, apăi la Åžirnea de BraÅŸov e escepțional de potrivit.
  • Åžiii, the last but not the least, săptămâna a început cum nu se poate mai bine, cu două zile pe pârtie la Arena, să-mi fie haznă că am început anul pe schiuri.

No, vă tzucă moÅŸu, stați pe-aproape că ne punem pe treabă.

One Comment