Ce naste pui vii, monstri creeaza

Citiți aceste două articole. 1 și 2. Ambele, sub frontispiciul unor ziare care la un moment dat reprezentau un etalon în presa românească, nume respectabile, Academia Cațavencu și Evenimentul Zilei. Niște hârtii igienice scoase la rotativă în prezent.

N-are sens să discutăm deontologie sau etică profesională. Am discuta cu pereții, pentru că autorii Dodo Romniceanu și Paul Gabor nu posedă. Nici de una, nici de alta. Ei sunt copy-pasteri de Facebook care poartă ilegal o legitimație de presă.

În momentul de față, cazul se prezintă în felul următor. Marius Vecerdea este supus oprobiului public pentru că ar fi lovit părintele unei fetițe la un turneu de tenis desfășurat la Sibiu. Tatăl fetei și-a făcut public punctul de vedere pe Facebook, evident, preluat de toată floarea cea vestită a presei fiind vorba de antrenorul de tenis al președintelui. Fără să se ceară măcar un punct de vedere persoanei acuzate. Acesta din urmă se află la Miami, alături de o bună parte din tenismenii români care participă la Miami Open. La rândul său, Marius Vecerdea susține că este victima agresiunii, a înregistrat o plângere la poliție și una la comitetul de disciplină al Federației Române de Tenis. Prin urmare, e un caz în care cineva trebuie să facă lumină. În țările civilizate, justiția. La noi, Excrementul Zilei și rămășițele lui Cațavencu.

Eu lucrez alături de Marius Vecerdea la turneul de tenis Sibiu Open. Îl cunosc de patru ani de zile, știu exact ce fel de om este. Și n-o să-l apăr, n-o să-l laud, nici n-o să încerc să mă situez de partea lui. Poliția și Parchetul vor stabili a cui este vina, pentru că martori au fost grămadă.

Vreau doar să vă arăt ce monștri creează această iresponsabilitate a presei și a acestor chestii care vor să se numească ziariști.

Photo 24.03 Photo 24.03 2

Ambele sunt mesaje primite de Marius Vecerdea pe pagina privată. I-am cerut acceptul să le public pentru ca să se înțeleagă mai bine efectele unui articol de presă scris cu picioarele, fără să respecte nici măcar o normă de bun simț. Asta ați creat, Dodo Romniceanu și Paul Gabor. Felicitări. Ați mai pus o cărămidă la cretinizarea României.

Foto: Wikipedia

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *