#tfb10. In Dubai. Te bagi?

Uitați-vă puțin ce scrie în mijlocul rândului 2.

TFB10-web

Vedeți și voi că scrie Bogdan Brylynski? Ca eu am citit de vreo trei-patru ori, ca să mă conving că într-adevăr e numele meu. Noroc că mă cheamă BB și nu Ion Popa. Că dacă aveam alt nume nici în momentul ăsta nu credeam că plec în Dubai cu Tabăra de Fotografie. Dar știrea, pentru că trebuie să fie o știre în orice articolaș, nu este asta. Ci că poți și tu să îți treci numele pe afisul ăsta. Acolo, pe rândul 3, lângă Cristian Șuțu.

Trebuie să îndeplinești un sixalog. Sexalog. Sașelog, nush cum îi spune exact.

1. să ai pașaport valabil (click aici);
2. să ai un blog;
3. să ai un cont de instagram și unul de facebook;
4. să faci o postare pe blogul tău în care să spui – în fotografii originale instagram (cu link direct) și cuvinte proprii – povestea unui loc întîlnit de tine.
5. să adaugi la finalul textului mențiunea: Acest text este înscris în concursul TFB10 – – un eveniment organizat de Foto Unionpowered by Prestige Tours, cu sprijinul Canon și Calif.
6. să trimiți link-ul postării tale pe adresa de email vreau@fotounion.ro pînă duminică 1 februarie 2015, ora 23.59.

Se califică barem 5-10.000 de oameni pentru criteriile astea, zic eu, deci va fi o sarcină grea pentru a decide câștigătorul unui adevărat bilet la loto. Motivația ar trebui să vină fără probleme din programul pe scurt pe care vi-l prezint. Adică, mergem în Golful Persic, Peninsula Arabică, Emiratele Arabe Unite, Dubai, Atlantis The Palm Hotel. Adică, dați un click pe ultimul link. Și apoi 400 de lei ca să vă faceți pașaportul în regim de urgență. Și ca și cum toate astea n-ar fi suficiente, #tfb este recunoscut de 9 ediții încoace drept unul dintre cele mai potrivite evenimente pentru a-ți perfecționa tehnica foto și imaginația dinaintea click-ului.

Dudes, nu stați pe gânduri. Scanați-vă propriul Instagram, scoateți ce găsiți mai bun pe acolo și dați bice la articole. Că la așa ceva nu se spune pas.

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *