Donatii pentru copii

Peste o lună ÅŸi jumătate vine Crăciunul. Un moment de bucurie pentru fiecare dintre noi. Brad, ornamente, cadouri, mai mult timp petrecut cu familia. Pentru copiii de la ÅŸcoala din Prislop, însă, Crăciunul nu va fi cu nimic mai diferit decât oricare zi a săptămânii. Tocmai din această cauză, stă în puterea noastră să încercăm să le oferim un Crăciun mai apropiat de cel al oamenilor normali. Puteți să îi ajutați cu orice donație, cât de mică. Cum vremea se va înrăutăți rapid, cele mai importante sunt hainele ÅŸi încălțările de iarnă. Copiii au vârste cuprinse între 3 ÅŸi 14 ani.
ânaintea Crăciunului, la RăÅŸinari va fi organizat un bazar cu vânzare, iar copiii ÅŸi învățătoarele doresc să facă felurite ornamente pe care să le vândă, iar din acei bani să cumpere obiecte trebuincioase ÅŸcolii. AÅŸa că dacă aveți pe acasă sau vreți să cumpărați pentru copii materiale pentru bricolajele de Crăciun, bronz auriu, panglici, bobite de polistiren, sârmă zincată subțire, gips, argilă, plastilină, lac ÅŸi alte decorațiuni ce pot fi transformate. Cine doreÅŸte să doneze haine, încălțăminte sau alte lucruri ce pot fi de folos unor ÅŸcolari este rugat să sune la numărul de telefon 0745.320.343 sau să trimită un email la adresa lilimandi@yahoo.fr.

Alte obiecte de care este urgență nevoie
– pelerine de ploaie
– papuci de casă (copiii se descalță la intrarea în ÅŸcoală)
– folii pentru plastifiat A3 ÅŸi A4
– folii protectoare
– foarfeci
– pensule
– tempera (borcane mari pentru lucrări colective)
– lipici
– etajere, polițe
– truse de igienă individuală, prosoape
– lighene pentru ora „educație pentru sănătate”
– coli A4
– cerneală reumplere cartuÅŸ imprimantă color ÅŸi neagră
– carton ÅŸi hârtie de diferite tipuri (colorată, creponată)
– perforatoare cu imagini
– planÅŸete din placaj pentru jocuri colective (de jucat în recreație, când afară plouă, gen moară, dame, hochei cu jetoane)
– cordelină pentru coarda de sărit (când nu plouă afară, în recreație)
– plăci polistiren 2 cm grosime pentru panouri pe perete
– un calculator, un xerox, un aparat foto, un radiator, un filtru de cafea sau un fierbător (ca să primească un ceai).

5 Comments