Nenumarate animalute

Azi e zi de campanie. Avem o grămadă de anunțuri ÅŸi o grămadă de rugăminți, micuțe animăluțe în căutare de o casă sau care vor să revină acasă.
Primii pe listă, Pic ÅŸi Poc, cățeii plantați în spatele blocului meu de un „binevoitor”. Măcar n-a fost din cale afară de hain ÅŸi i-a aruncat împreună cu mămica lor. Acu, situația nu e chiar disperată pentru că adăpost ÅŸi-au găsit, într-un container de ÅŸantier abandonat, pe mămică o hrănesc cât de bine se poate ca să aibe păpică pentru puÅŸtani, amândoi sunt deparazitați ÅŸi azi mâine îÅŸi iau ÅŸi primul vaccin. Daaar, vine iarna. Åži bieții de ei sunt atât de micuți ÅŸi de fragili încât sunt tare îngrijorat. Dacă vă faceți milă de vreunul dintre ei ÅŸi vreți să îi luați acasă, dați de mine la numărul 0745320343. După cum vedeți ÅŸi mama, nu vor creÅŸte măricei, deci sunt numa buni de ținut ÅŸi într-un apartament.

Ei ca ei, dar să le vedeți pe ele. Åžase bucățele, dacă am numărat bine, una mai frumoasă decât alta, una mai jucăuÅŸă decât alta. De ți-e mai mare dragul. Cum să nu vrei un muțunache d-ăsta lângă tine? Åži sunt toți disponibili pentru adopție. Doar sunați la Telefon : 0749262048
231020103249

Åži ultimul apel la bunăvoința sibienilor. Eva a dispărut acum câteva zile din Zona Gării. Iar stăpânii ei o caută în disperare. Dacă o vedeți din întâmplare, luați-o pe sus ÅŸi sunați la numerele din anunț. Åžtiu câțiva oameni care vă vor fi extrem de recunoscători. Happy pups day.

3 Comments