Aventuri cu beutorii de piÅŸat

AÅŸa, că v-am rămas dator de ieri cu o poveste incredibilă petrecută la Sarmisegetusa pe vremea când eram doar un kinder, ucenicul lui Nunu în ale imaginii. Cred că era prin 1996, că ProTV-ul tocmai ce se înfințase. Nu cred că avea mai mult de un an. Åži tocmai era în vogă scandalul cu yoghinii de la CostineÅŸti, orgia plină de pipilic petrecută pe plajă. Era o vară de aia toridă.
Åži în plin scandal cu CostineÅŸtiul, yoghinii lui Bivolaru s-au adunat cu toții la Sarmisegetusa pentru o spirală cosmică, mistică, dracu-lacu ce s-or fi gândit ei că obțin de pe urma întâlnirii la Sarmisegetusa. ân viața mea n-am văzut atâția oameni acolo. Erau mii de yoghini. Åži în ciuda legendelor urbane iscate pe povestea CostineÅŸti, n-a fost nimic pervers în întâlnirea de la Sarmisegetusa. N-au beut piÅŸat, nu s-au babardit pe vestigiile dacice, poate printre copaci, dar de văzut nu i-am văzut. Guru Bivolaru încă nu ajunsese sus la cetate. Ce m-a surprins, încă de atuncea, a fost organizarea lor perfectă. Locotenenții Guru-lui aranjau toată ÅŸleahta 12 câte 12, după zodii, în ordinea calendarului. Se țineau toți 12 de mânuță ÅŸi intrau, rând pe rând, între grinzile calendarului din centrul incintei sacre. Evident că n-au încăput ÅŸi au ocupat tot platoul, aÅŸa încolonați. Pe lângă locotenenții organizatori, cetatea era supravegheată ca la carte de tot felul de roackeri de ăÅŸtia, îi vedeai de la o poÅŸtă. Bodyguarzi de piÅŸărcoÅŸi. Se ițeau de după un copac, îi vedeai clar care sunt, după privire. Te urmăreau cu privirea ca pe un infractor.
Åži la un moment dat, eu filmam de undeva de pe culme agitația din vale. ân vale, echipa de la Proteveu încerca să reconstituie povestea CostineÅŸti. Åži filma ba niÅŸte bulane dezgolite, ba o bucuță ieÅŸită din slipi tanga, ba un sutien prea decoltat, căcaturi d-astea, să poată trage povestea spre pervers. DeÅŸi, eu din câte am văzut, sau mai bine spus n-am văzut, acolo nu s-a întâmplat nimic. Gelații i-au văzut instant. Åži au tăbărât pe ei, cam 4-5 ÅŸi în ciuda comentariilor ÅŸi certurilor, le-au smuls camera din mână. Scandal cât casa. Fiind la înălțime, am reuÅŸit să filmez toată povestea. I-am plasat rapid caseta lui Nunu, el a băgat-o în chiloți, eu am băgat rapid altă casetă în cameră ÅŸi am început să trag cadre în prostie. N-am oprit camera deloc vreo 10 minute. Cam atât le-a luat să mă ginească ÅŸi pe mine, au venit, mi-au luat camera, le-am dat-o fără să mă opun, s-au uitat la imagini după care mi-au dat-o înapoi. Dar ne-au urmărit tot restul timpului cât am stat acolo. Ba au venit după noi până la maÅŸină de ne-am suit amândoi în Mazdă, am blocat uÅŸile ÅŸi am tăiat-o ca din puÅŸcă. Că, deh, vorba ceea, în creierii munților nu te aude nici dracu când urli. M-am cam kkt pe mine ceasurile alea petrecute acolo dar am scăpat teferi ÅŸi cu supersubiect.

2 Comments