Un taran prost

Åži când spun asta nu vreau să jignesc, sub nicio formă, neaoÅŸii locuitori ai urbelor non-municipii/oraÅŸe care trudesc zi lumină pe ogoare pentru ca noi, chiaburii, să nu trebuiască decât să ne dăm jos curu din maÅŸină ÅŸi să întindem mâna ca să primim toate cele de-ale gurii la un preț de tot căcatu, comparativ cu munca depusă.
Deci. Intenția mea jignitoare se îndreaptă numai ÅŸi numai către conducătorul auto aici de față. N-aÅŸ putea să îi precizez sexu din motivu foarte obiectiv cum că privirile noastre nu s-au întâlnit nicio secundă. Doar maÅŸina lui roÅŸie ÅŸi ochiul haitech al telefonului meu. Cu care i-am imortalizat imbecilitatea în cea mai crasă formă a ei. Dar, ca să nu ne adresăm cu clasica conducătorul atelajului, o să folosim cuvântul domnu. DeÅŸi am un filing foarte prețios că era o ea, dar deh, prea curg acuzațiile de discriminare la volan.
IMG00055-20090928-1628Cu ajutorul domnului ÅŸi a parcării învățate de la mă-sa (mă iertați, doamnă), nemernicul cu pricina m-a salvat de o criză de nervi. Că tocmai ieÅŸeam din Piața Rahova, de la hala de carne închisă. AÅŸa că m-am refulat prin fotografie ÅŸi o mică pizduială printre dinți. Conducătorul bovin al atelajului cu pricina a parcat ca o baligă, pe marginea parcării… în dreptul unui loc gol. Adică nu poa să zică nici că n-a găsit loc de parcare, nici să dumnezeiască primarul, nu poa decât să-ÅŸi dea două palme, de cretin ce e. Pe lângă faptul că a blocat un loc de parcare, extrem de util, de altfel, a mai blocat ÅŸi două din maÅŸinile parcate. N-a avut nici măcar bunul simț să pună avariile, semnul că mă întorc imediat tâmpiților, aÅŸteptați. Pur ÅŸi simplu, ÅŸi-a plantat căcăul de Ford roÅŸu în mijlocul drumului ÅŸi a dispărut. Tuta cu BMW-ul din spate vroia să facă acelaÅŸi lucru. Da, probabil, m-a văzut făcând poze ÅŸi s-a prins că nu e ceva coaÅŸer la mijloc ÅŸi a plecat mai departe. Probabil era blondă vopsită de era atât de perspicacă. Prekine, dacă doamna care a avut neÅŸansa să aducă pe lume un exemplar ca tine a sughițat ieri, între 4 ÅŸi 5, îmi cer mii de scuze. Eu ÅŸi ceilalți 20j de oameni pe care i-ai călcat pe nervi cu nesimțirea ta.

4 Comments