Pentru Matei

Recunosc că am scris articolul ăsta cu multă speranță. Mi-am pus în el toată priceperea tastelor pentru a încerca să îmi sensibilizez cititorii. Asta uneori funcționează, alteori nu. Poate ține și de priceperea mea. Uite, că de data asta a funcționat. Adi Hădean a văzut postarea și s-a gândit să organizeze la Cluj un eveniment caritabil pentru Matei. ân 7 decembrie, Adi va găti 100 de porții de paste iar banii care va reuși să îi strângă în urma acestei acțiuni se vor duce spre micuțul de 11 luni care de la 2 luni se luptă cu cancerul.

Cu sprijinul lui Andrei Drăgan, organizatorul Târgului de Crăciun din Sibiu, cred că tot în 7 decembrie vom organiza și la Sibiu un eveniment umanitar în sprijinul lui Matei. Voi reveni cu detalii în curând, imediat ce îmi termin treaba care mă ține deocamdată la Brașov.

De multe ori, puterea internetului nu funcționează. Poate nu știm nici ce butoane să apăsăm ca să o pornim. Dar uite, de data asta, a funcționat. ân nici o lună, este Crăciunul. Copilașul ăsta îl va petrece prin spitale. Asta e, n-avem ce face, n-avem cum să i-l salvăm. Dar i-l putem salva pe următorul. Micuțul ăsta merită și el emoțiile în așteptarea Moșului, merită și el o șansă să își lustruiască pantofiorii așteptându-l pe Moș Nicolae. Let`s make it happend!

4 Comments