#prinSibiulmeu

logo psm transpân sfârșit. ân sfârșit, l-am văzut scos la lumină, cu sprijinul lui Tudor și al lui Răzvan dar și al restului trupei faine de la Sighie. Proiectu ăsta mi-e drag de tot, din mai multe puncte de vedere. O dată, că vine ca o mânușă Sibiului și promovării turistice a orașului și doi, pentru că-mi oferă șansa să cunosc cu berea în față niște oameni pe care-mi doream de foarte, foarte mult timp să îi văd față în față. Că-s faine și conversațiile pe mess, pe mail, da tot n-au sarea și piperul offline-ului. Iar dintre ei, cel mai cel mai cel, toarșu Groparu, jumătatea mea mult mai porcoasă :D. Așa că, mâine sosesc la Sibiu din toate colțurile țării Denisa, Tița, domnu Crivăț, Chinezu, nespus de amuzanta familie TvDece, Alina, Hoinaru, Mihai Auraș, Miruna, Ruxa, Gogu Kaizer, Toma, Claudia, Cristi, Alexandra, Gabi și the last, but not the least, vechiul meu prieten pe care l-am cunoscut înainte să apară onlineul, Liviuț cel drag și scump. Iar special guest star, care deși a venit la Sibiu pentru raliu sigur va sta mai mult timp cu noi ca suntem de gașcă, Cabral.

Sâmbătă e ziua în care vom prezenta cu mândrie Sibiul ăsta mumos foc. Răzvan a pregătit un tur complet al orașului, care pornește la ora 10 din Piața Dragonilor și se încheie către seară în Muzeul Astra. O să fie un weekend pe cinste pe care-l aștept de un an de zile. Ieeeeei.

#prinSibiulmeu este un proiect organizat de Asociatia pentru Infrumusetarea Orasului Sibiu si cofinantat de Consiliul Local Sibiu prin Primaria si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu. Alaturi de aceste institutii, parteneri mai sunt Hotelul Levoslav, Printcenter si Autonom. Mulțumim pentru sprijin restaurantului Hermania, Atrium Classic Cafe, Vintage Pub, Supporter Sports Pub & Grill, Oldies Pub, CNM Astra și Muzeului Național Brukenthal.

12 Comments