Cinci zile de nocturna si concursuri la Arena Platos

Arena nocturna 1Instalația de nocturnă montată pe două pârtii ale resortului de schi ÅŸi snowboard Arena PlatoÅŸ va fi deschisă începând de astăzi, timp de cinci zile pe săptămână. Inițial, nocturna ar fi trebuit să funcționeze doar miercurea ÅŸi sâmbăta. „Am luat în considerare toate opiniile primite din partea schiorilor ÅŸi snowboarderilor care au trecut până acum pe la Arena PlatoÅŸ ÅŸi am decis să păstrăm instalația de nocturnă pornită timp de cinci zile pe săptămână, mai puțin lunea ÅŸi marțea. Condițiile de schi sunt perfecte în acest moment ÅŸi suntem fericiți să putem veni în întâmpinarea clienților noÅŸtri cu noi variante de a-ÅŸi petrece timpul pe pârtie”, spune Martin Freinademetz, unul dintre investitorii resortului Arena PlatoÅŸ.
Pe lângă modificarea programului instalației de nocturnă sistemul de acces a suferit ÅŸi el mici modificări. Până acum, pentru orele în care funcționa instalația de nocturnă se putea achiziționa un singur tip de card de acces, de 50 de lei, cu urcări nelimitate. „De astăzi, riderii care vor veni la Arena PlatoÅŸ pot opta fie pentru carduri cu urcări nelimitate, fie pentru carduri de puncte, care sunt reportabile”, mai spune Martin Freinademetz. Astfel, miercuri, joi ÅŸi vineri cardul de acces nelimitat va costa 40 de lei iar sâmbătă ÅŸi duminică 50 de lei. ân toate aceste zile pot fi cumpărate carduri de puncte în valoare de 25 de lei. Punctele care rămân neconsumate pot fi folosite ÅŸi în alte zile. Un card de puncte reprezintă echivalentul a 10 urcări cu instalația de cablu pe pârtia principală ÅŸi 15 urcări pe pârtia pentru începători.
Mâine, la Arena PlatoÅŸ e din nou zi de concurs. Riderii care vor să îÅŸi testeze îndemânarea sunt provocați la un concurs de slalom. 16 concurenți vor lua startul pe perechi la acest concurs, primii trei desemnați în urma semifinalelor ÅŸi finalelor urmând a fi premiați cu un day-pass, un card de puncte sau un drink la bar. ânscrierile la concurs se fac la ora 18 în apres-schiul resortului.
Vineri e zi de petrecere. Câteva sute bune de kilograme de lemne se vor aÅŸeza cuminți în formă de foc de tabără. „Va fi o petrecere stropită cu mult vin fiert la ceaun, în vârful pârtiei. Avem o panoramă superbă asupra Sibiului ÅŸi va fi o seară extrem de plăcută”, spune Andy FazekaÅŸ.
Cu mic cu mare, sâmbătă, toți sibienii sunt aÅŸteptați la o serie de concursuri care mai de care mai trăznite. Cu schiuri, cu placa, cu spatele, într-un picior, sibienii vor putea să încerce figuri pe care nu le-au mai făcut niciodată ÅŸi să se ÅŸi distreze pe seama lor. ânscrierile pentru concurs se fac în apres-schi iar premiile vor consta în day-pass-uri, carduri de puncte ÅŸi alte surprize pentru cei mari ÅŸi cei mici.

One Comment