Campanie de adopţii

Drajii mei. Scoateți cururile din casă, că de aia se fac mari. Dați-l dracu de televizor, de calculator ÅŸi de PlayStation. âi vreme destulă de prostii d-astea. Luați cățel, purcel, kinderi ÅŸi bunici ÅŸi haideți sâmbătă în Piața Mare de la ora 5. 17, care este, ca să nu vă treziți cu noaptea-n cap. Cel mai tare festival din Sibiu. Ce teatru, ce TIFF, ce muzică clasică. PoveÅŸti de adormit copii. FESTIVALUL CÄ‚Å¢ELUÅžILOR SCÄ‚PAÅ¢I DE PURICI. Ce ziceți? Bun titlu?
Puricații noÅŸtri cei frumoÅŸi, drăgălaÅŸi ÅŸi cu siguranță mai deÅŸtepți ca noi aduc 5 oameni în Piața Mare, cică să îi păzească, să nu îi lase să facă prostii. Expoziția e cu intrare, că nu vedeți în fiecare zi o prezentare de oameni susținută de căței. Vă costă câte două grăunțe de fiecare.
Deci buey, glumesc. Facem din nou campanie de adopție. Åži de data asta n-avem numa cățeluÅŸi. Avem ÅŸi mițilici micuțe ÅŸi drăguțe. Sâmbătă la 17 suntem în mijlocul Pieței Mari, n-aveți cum sa ne ratați. Dați mai departe ÅŸi hidați cu mic cu mare.

12 Comments