Scurte, de dimineaÅ£ă

  • check out Best Holiday ÅŸi țineți-ne pumnii. E un proiect miÅŸto la care doream de mult timp să iau parte, io, fanul de turism în România. Vom avea, cu siguranță ÅŸi subecte internaționale, dar, pe primul loc, Românica noastră cea meseriaÅŸă dar prea călcată de cocalari. Dani e omul cu ideea ÅŸi cu realizarea tehnică.
  • că tot suntem la turism. N-ar fi fost mai bine să se investească ăÅŸtia 300 de mii de euro în curățirea plajei, în amenajarea falezei, în tot felul de alte idei care ar sprijini întreg turismul pe litoralul românesc, nu doar fițele ÅŸi figurile care, da, vin ÅŸi sparg 10 mii de euro pe noapte, după care nu-i mai vezi pe vecie. Turisticii români nu vor să priceapă că este eficient câÅŸtigul pe termen lung, nu țeapa de o vară.
  • cu curaj. De asta mi-a plăcut întotdeauna de el. Că e băiat deÅŸtept, curajos ÅŸi tenace ca un pitbull. Toată lumea închide, el deschide. Pregătiți-vă de un nou săptămânal la Cluj.
  • un kinder are nevoie de sprijin financiar pentru o operație extrem de complicată ÅŸi foarte costisitoare. Da, se povesteÅŸte mult în jurul cazurilor umanitare. Åži puțini sunt cei care nu doar dau din gură.