Besini in cap cu GSP

Hai, că înghit multe de la presari, că mi-s colegi de breaslă. Dar îmi vine să vomit când văd moralismul ÅŸi conduita ireproÅŸabilă pe care o autopromovează ziariÅŸtii noÅŸtri de sport îmi vine pur ÅŸi simplu să vomit.
Io-s de acord cu Lucescu. Dați-l dracu pe Mutu. Scăpăm de beÅŸini în cap, de figuri, baÅŸca faptul că trage după el în jos ÅŸi alți jucători. Că e destul un lider la prostii ca să se găsească alți 10 proÅŸti care să se ia după el. Să fim realiÅŸti, Mutu e gata. De acum încolo va merge doar în jos. De la episodul Chelsea încoace, Mutu dispare încet ÅŸi sigur dintre fotbaliÅŸtii mari ai lumii. 25 de milioane zice GSP că valorează? Dacă ia Fiorentina 5 poate să dea acatiste, dacă s-or găsi fraieri să-l cumpere.
Mutu ca Mutu, că nu m-a enervat neapărat el cât prima pagină din gsp-ul de azi. Un tricou cu numărul 10 stilizat, din care curge o lacrimă. Åži toată lumea plânge după Hagi. După un meci care oricum nu avea nicio valoare ÅŸi nicio relevanță pentru echipa națională s-au găsit ei să facă tragedie națională. Să-i retragem tricoul lui Hagi, Mutu nu e demn pentru el. Bullshit. Acu îl pupați în cur pe Hagi, după ce l-a bălăcărit toată presa sportivă pentru eliminarea din meciul cu Italia. Cum scriau atuncea: Hagi, retrage-te, nu? Sfinții Ioni ÅŸi Fecioarele Maria din presa sportivă să mă mai lese, aÅŸa un pic, cu patetismul ăsta făcut să vândă ziare ÅŸi să nu mai lingă unde au scuipat. Sunt suficient de penibili, nu e cazul să devină derizorii.