Multumesc, nu era nevoie

shogunAdică nu ÅŸtiu cum să vă spun, dar vă mulțumesc din suflet pentru că mi-ați trimis cărțile pe care le-am comandat. Acum trei luni de zile. Sunt foarte bucuros că ați reuÅŸit în sfârÅŸit să trimiteți pachetul prin poÅŸtă. Ar fi fost nemaipomenit dacă acum trei luni de zile m-ați fi anunțat că n-am trimis o comandă pierdută în nebuloasele online ÅŸi că vor trece trei luni, drept, dar cărțile tot vor veni.
Ca să vedeți cum foncționează aranjamentele universale. Să tot fie iunie, dacă nu chiar mai. Când am dat ÅŸi eu o comandă pentru câteva dintre cărțile Adevărul. Că am preferat să stau deoparte de isteria de la început, când trebuia să mergi la 6 la chioÅŸc pentru un ziar cu carte. Åži am pierdut niÅŸte titluri faine pe care le-am sorbit pe vremea când eram adolescent. Åži, sincer, unele le-aÅŸ reciti ÅŸi-acum. De-alde Shogun, Dracula sau Chemarea sălbăticiei. AÅŸa că am făcut comandă pe site. Am trimis-o, niciun răspuns. Bater un mail să zică, frățioare, am văzt ce cărți îți trebe, ți le trimit. Credeți-mă că am ÅŸi uitat. Åži când m-a sunat soacra aseara, că am un colet de 4.9 kilograme am zis că am câÅŸtigat la loto ÅŸi îmi trimit ăia iepuroii împachetați. Neeee, Adevărul Holding mi-a trimis cărțile comandate.
Din nefericire pentru ei, tot ieri, dar de dimineață, Adevărul Holding ÅŸi-a trimis caravana cu cărți la Sibiu. Åži am intrat bățos ÅŸi fălos, mi-am cumpărat cărțile care doream. Se lăfăiau deja în bibliotecă în momentul în care a venit avizul. Prin urmare, Adevărul Holding o să primească un aviz de la mine, nu peste 3-4 luni cum obiÅŸnuiesc ei ci în 10 zile. Că parcă atât ține poÅŸta coletele înainte să le trimită înapoi.

P.S. Dacă vă interesează, vă lipsesc cărți din colecție, caravana Adevărul stă la Casa de Cultură a Municipiului din Sibiu până duminică. Târgul se deschide în fiecare zi la 12. Åži sunt ÅŸi cărți religioase :))

2 Comments