Emisiune sebeseasca

Mda, nu mă mai satur de expresia asta. Tineretul sebeșesc… muhahaha. Cuvântul ăsta se potrivește în orice porcărioară ironică și oooh, câte ironii poți face cu Sebeșul curului.

Din start mă pronunț total anti orașul Sebeș. Mi se pare cea mai odioasă creație a administrației publice românești din ultimii 23 de ani, un monument de prostie și indolență a tuturor celor care au fost primari ai orașului, directori ai Drumurilor Naționale Alba, șefi ai CNADNR și miniștri ai Transporturilor în acești 23 de ani. Niște cretinoizi comozi și imbecili lipsiți de orice viziune în ceea ce privește traficul în țara asta și așa sugrumată. Sunt două orașe în țara asta cu un nivel maxim de futai în trafic, Sibiul și Sebeșul, singurele două orașe prin care trec atât DN7 cât și DN1, cele mai circulate șosele din țară. Sibiul, de bine de rău, a scos cumva la capăt povestea cu centura. Cât căcat mai durează o centură și pentru Sebeș? Whateva, iar m-au apucat dracii, iar m-am întins la înjurat blestemăția asta de oraș.

Să ne râdem nițel. Forțat la cele minime 45 de minute necesare traversării orașului dau și eu să ascult un radio local. Opresc pe 90.1, era ceva melodie mișto. Intră realizatorul: bună ziua, îl avem alături de noi pe domnul senator bla bla, să vedem ce mai zice… pauză… dom senator, nu vă aud…pauză…vedeți de microfon…pauză…băgați celălalt cablu…pauză…s-o fi întrerupt vreun contact…pauză… După ce m-a bufnit râsul am început să filmez. Mi s-a umplut memoria, am șters filmul și m-am apucat să înregistrez audio. Am pierdut o grămadă de replici delicioase, de zbateri în van, de probleme apărute după rezolvarea problemelor. Am mai prins doar năduful prezentatorului: „delay-ul ăsta de cinci lei”. Dacă aveți trei minute și vreți nițel de fun, puneți căștile pe urechi. Foto orașul Sebeș când încă era circulabil
Cea mai tare emisiune de radio ever

Asculta mai multe audio traditionala

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *