Privatizarea p**ii

Nițel despre privatizarea Oltchim. Din start vă spun, în afară de echipa de handbal n-am nici cel mai mic habar despre istoria Oltchimului. Dar:

– sunt de acord cu Ponta. E clar pentru toată lumea că Diaconescu n-are banii pentru Oltchim

– sunt de acord cu Diaconescu. Bou, prost, imbecil și redus, niciun investitor din lumea asta nu cred că a fost amenințat penal de un prim-ministru înainte de semnarea contractului. Adică momentul în care devenea clar că DD n-are cașcavalul

– sunt de acord cu Videanu. Unde ați văzut voi, în toată lumea asta largă, privatizare pe persoană fizică, vorba lu Vanghele.

Eu am impresia că suntem luați de proști. Că la televizor vedem exclusiv și exclusiv mascarade, menite să ne atragă atenția de la dedesubturile ce se petrec în timp ce noi dezbatem dacă Diaconescu e salvatorul economiei românești sau nu. Privatizarea Oltchimului este cel mai bun exemplu al incompetenței, sforăraiei și maglavaisului politic la ora actuală.

Guvernul Ponta e mai penibil decât Guvernul Ciorbea. Și nu e ușor să bați Guvernul Ciorbea. Deși el știe, eu știu și toată lumea știe că Diaconescu nu are 45 de milioane de euro nu poți veni să spui, atât timp cât Diaconescu e în termenul legal de plată, că nu are banii, că circul trebuie să înceteze, că o să răspundă civil și penal și bla-bla-bla. ân momentul în care tu, ca prim-ministru, arunci o asemenea informație, că investitorul în cel mai mare combinat românesc nu are banii, trebuie să o și susții. Că de aia ești prim-ministru și nu blogger. Ca să nu mai punem la socoteală faptul că nu sunt nici 5 zile de când plângeai cu lacrimi de crocodil că „moamăăă, ce mi-aș dori să ne cumpere rușii”. Prim-ministru imbecil cu urechi de michimaus ce ești, nu realizezi că îi dai apă la moară otevistului care urlă ca din gură de șarpe că vrei să vinzi țara la ruși? Ca să nu mai spunem că tu exact asta vrei să faci!

Diaconescu e un papagal, așa-i. Dar în imbecilitatea lui poate chiar a salvat Oltchimul, măcar pentru moment. Pentru că fără duma lui combinatul era vândut pe bani de țigări următorului ofertant. Iar acum deja apăreau echipele ce dezasamblau fierul vechi și-l vindeau la kil. Așa s-a petrecut și la Hunedoara la combinat.

Concluzionând. Videanu e un mare bandit dar le are cu vorbele. Diaconescu e un biet șuț dar le are cu manipulatul. Ponta e un mare papagal și nici măcar la asta nu excelează. Cred că și perna își șoptește la ureche, seara, ești penibil… ești penibil… ești penibil… Și uite așa îl regretă pesediștii pe Geoană. Foto

2 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *