Curvasaraie

prostituataMă, pe un asemenea subiect trebuie de musai ÅŸi o părere de bărbat, de preferință altul decât Prigoană, că io pe ăsta îl suspectez cum că n-ar prea fi el virilul ascuns sub mustață. Sau no, cel puțin nu cu aÅŸa o nevastă. Adică no, Nebu a relatat o discuție, Dojo le-a altuit un pic din vârful peniței iar Maddame a dat un răspuns destul de apropiat de propria-mi concepție. Dar tot trebuie o părere de bărbat. Din fericire, sau nefericire, depinde de care parte a p***i te afli cum spunea poetul, am la îndemână mai multe exemple din această categorie socială, adunate de-a lungul anilor de bătut coclauri în căutare de ÅŸtiri.
Curvele, a.k.a. prostituatele ca să fim politically correct, se împart în trei categorii. Primele sunt alea care o fac din necesitate, următoarele sunt alea care o fac pentru bani iar ultimele sunt alea care n-o fac nici pentru că mor de foame, nici ca să se îmbogățească ci pur ÅŸi simplu pentru că le place să se plimbe din lujer în lujer. Să le luăm în ordine inversă. Pun paragraf pentru că urmează ÅŸi expresii licențioaseUltima categorie este, probabil, ÅŸi cea mai vastă. Åži singura căreia cred că nu i se poate reproÅŸa nimic. Până la urmă, dacă e vorba de plăcere, care-i diferența între o muiere care a schimbat 10 bărbați într-o lună ÅŸi un tip care a schimbat 10 gagici în acelaÅŸi interval de timp? Unu-i cool ÅŸi alta-i curvă? Nu prea cred. Dar tot în această categorie intră fufele culegătoare de polen care nu-s nici traseiste, nici curve de lux dar îÅŸi folosesc crăpătura oferită de natură pentru a trăi bine. Nu, nu se cacardesc toate cu Băsescu ci cu unul, dar bun. Multe dintre ele apar acum la televizor ÅŸi pozează în femei de succes. Or avut succes, nu zic, dar numai ele ÅŸtiu cum.
Să revenim la curvele cu brevet, cele care fac cu adevărat bani din această meserie. Le găseÅŸti în holurile hotelurilor de la 4 stele în sus, prin cluburi de fițe. Dacă tragi de-o bere amărâtă sau de vreo cafea n-ai ÅŸanse nici măcar la un salut. Pe de altă parte, sunt ÅŸi foarte greu de depistat. Ele agață, nu sunt cele agățate pentru că îÅŸi studiază cu atenție potențialul client înainte de a face pasul. Sunt frumoase ÅŸi investesc în ele sume serioase în fiecare lună. Deh, luxul costă. La fel ÅŸi tariful pe oră sau pe serviciu. Din asta se fac bani serioÅŸi, chiar ÅŸi câteva mii de euro pe seară. Bani numai buni de ÅŸpăguit polițiÅŸti pentru asigurarea unui climat favorabil de muncă. Se prea poate să fie condamnabile în ochii societății. Dar până la urmă e problema fiecăruia dintre noi ce se alege de corpul lui. Cât timp nu împraÅŸtie SIDA sau sifilis într-o parte ÅŸi într-alta, din punctul meu de vedere au libertate totală de muncă ÅŸi de exprimare.
Dar să ajungem la ultima categorie, aia hulită de toată lumea, curvele de rând. Le găseÅŸti ciopor aproape prin fiecare parcare de TIR-uri. Nu există intersecție de drumuri naționale să nu fie măcar câteva dintre ele pe baricade. La rândul lor se împart ÅŸi ele în două categorii, alea care chiar o fac din necesitate ÅŸi alea care o fac din comoditate. E foarte simplu să stai două ceasuri într-o parcare, să treci prin trei cabine de tir ÅŸi să pleci acasă cu 100 de euro. Dar asta pentru cât timp? Cât timp poți face meseria asta? Cât crezi că trece până te umple vreun turc de boli? Cât de repede ți se consumă corpul? Nu trece prea mult. De aia majoritatea sunt scofâlcite, ofilite ÅŸi fără urmă de dinte în gură. Ziceți ce vreți, dar nu e deloc simplu să fii curvă. Da, aici am o problemă. Când ai ieÅŸit pe traseu pentru că e mai simplu, pentru că aÅŸa face ÅŸi vecina ÅŸi de aia are LCD în casă, pentru că eÅŸti o leneÅŸă, atunci ai o problemă iar societatea, la rândul ei, are ÅŸi ea o problemă cu tine. Nu găsesc vreo justificare, sincer.
Daar, în acelaÅŸi timp, vă asigur că sunt femei care chiar nu au avut altă ÅŸansă. Vă dau exemplul unei femei din OrăÅŸtie, despre care s-a făcut un film acum vreo 15 ani. Femeia avea 7 copii, un soț d-an pulea ÅŸi locuia într-o dugheană de apartament într-un bloc explodat. Nu tu uÅŸi, geamuri, două camere dintre care una compartimentată cu pături. Femeia a încercat ÅŸase luni de zile să îÅŸi găsească de lucru, a reuÅŸit să prindă un job de femeie de serviciu. Mătura scări în fiecare zi pe 1 milion de lei pe lună. A încercat două luni să reziste aÅŸa, evident că n-a reuÅŸit să hrănească 7 plozi dintr-un milion. Copiii furau lumânări din cimitir ca să poată învăța ÅŸi după ce se însera. S-a întors în stradă. După ce filmul a făcut înconjurul țării, un domn foarte de bine s-a oferit să îi cumpere un apartament de trei camere dacă renunță să se prostitueze. Cine n-ar fi sărit la asemenea ofertă? A avut nevoie de luni bune de gândire, luni în care a fost presată constant să accepte. Dar ea spunea un singur lucru: din ce întrețin apartamentul? Trebuia să se întoarcă în stradă. A murit cu câteva zile înainte să plece la BucureÅŸti, să se întâlnească cu binefăcătorul ei. ân maÅŸina unui client, care a derapat ÅŸi a căzut de pe un pod. Acum întrebați-mă dacă sunt de acord cu legalizarea prostituției. Sunt cel mai de acord. Foto

7 Comments