Io-s mata si tactu

Io, aka Consiliul Local Mediaș. ân 2011, taică, nu pe vremea Inchiziției. Deci, io dacă vreau să mă duc să-l vizitez pe Daninho și să-l scot la o berică tre să pornesc de pe la amiaz din Sibiu, să ajung la vreme la Mediaș. Pe la un cinci dacă se poate. Și să nu mă întind prea tare cu el la povești, că imediat vine chelnerosu cu ștergar înflorat pe brand să ne dea afară. „E ora 10, ne scuzați, s-au împărțit pijamalele. Vă rog să purcedeți spre ale dumneavoastră”.
Dacă îmi permiteți ciudata întrebare, cum fmm se poate întâmpla așa ceva în anul domnului 2011? Bă, nici dacă se decidea așa ceva la Techirghiol sau la Herculane une penzionarii îs la putere și nu era ok, darămite într-un ditai municipiul de județ. Când eram cochil trebuia să ajung la 10 sara acasă și tot timpul ajungeam la 11. Mă certau de la 12 încolo și dacă ajungeam după 1 eram sigur că mă aleg cu o papară. Hai bă, cum pielea mea să închizi tot ce e bar sau restaurant la ora 10 sara?

Potrivit unei hotărâri a Consiliului local Mediaș, adoptată în ultima zi a lunii ianuarie, barurile și restaurantele din centrul istoric al orașului vor trebui să-și dea afară mușterii, după ora 22. ân perioada sezonului cald (mai – septembrie) există, totuși, o urmă de indulgență: programul de funcționare permis se încheie la 23.00. Sursa

Tags:,
3 Comments