Auskiti, ostenii mei

De cum dă prima zăpadă sau se anunță primul frig F5-ul devine cel mai bun prieten al meu. Stau cu mailul deschis, cu facebook messengerul, whatsup-ul, chiar si cu google hangout-ul. Si periodic le verific. Oare mi-or scris auskienii mei? Oare mergem și anul ăsta? Nu mă interesează cadourile de Moș Nicolae, nu mă interesează cadourile de Moș Crăciun. Pentru mine F5-ul ăla e pe post de brad. Și e a doua oară când de sub F5 a ieșit ce trebe.

Dragii mei prieteni. Azi-mâine începe acea perioadă din an când o să mă hateriți. Știu cum e în locul vostru. Am haterit și eu de curând o situație relativ similară. Când dilema voastră matinală va fi ce lucrez eu astăzi a mea va fi schiuri de freestyle sau de viteză? Când o să mâncați meniul zilei cu 8 lei la Gospodina eu o să mă înfrupt cu coaste, supă de usturoi și… lăudat fie numele Domnului și al colesterolului, apfelștrudele. Cafeaua din Tango sau de la Lili`s o să o beau la Ice Q. Și, cu inima îndoită, jur că o să mă gândesc la voi când o să mă afund în bazinele de la Aqua Dome. Și o să schiez până uit de mine.

Dacă nu mi-ați dat deja unfriend, pe pagina de Facebook și pe canalul de YouTube se vor întâmpla diverse chestii. O să încercăm să vă facem să râdeți cel puțin cât o să râdem noi. S-aveți și voi o bucățică din distracția noastră.

Anul trecut mi-am stabilit propriul record de viteză pe schiuri, 92.8 km/h. Am în plan 95. Și dacă n-am îmbătrânit prea tare poate fac suta. Auf Wiederschen!

*Auskia este un eveniment realizat cu sprijinul landului Tirol și susținut de Austria.info, Lufthansa, BMW, Intersport & OTP Bank. Powered by BURN.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *