Lumea s-a tampit de tot

Deci, din start, sunt printre cei mulți care ar vrea ca Adrian Năstase, cel mai mare hoț și dictator wanna be din istoria modernă a României să facă și ultima secundă din pârnaia oferită cu onor dânsului de justiția românească. Doi ani scrie în sentință, doi ani să facă. Nici o zi mai mult sau mai puțin. Nu înțeleg, în primul rând, cum toți manglitorii ăștia, gen Năstase, Carabulea, ajung să fie condamnați doar după ce fac cei 60 de ani și beneficiază de tâmpenia reducerii pedepsei cu două treimi doar pentru criteriul vârstei. Dar, în același timp, asta mi se pare cea mai mare stupiditate ever.

La termenul de marti, procurorul DNA a spus, in fata instantei, ca este pusa la indoiala calitatea de opera stiintifica a lucrarilor lui Adrian Nastase care au fost luate in calcul de Comisia de eliberari conditionate de la Penitenciarul Jilava la avizul favorabil eliberarii lui dupa executarea unei treimi din pedeapsa

Da` scuzați propria necunoștință de cauză, de când DNA are calitatea de a pune la îndoială calitatea de operă științifică? Sunt cumva onorabilii procurori ziariști ca să le știe pe toate (/irony)? Serios acum. De unde până unde se poate pronunța un procuror pe calitatea de operă a unei scriituri. Fie ea scrisă și de un infractor. N-ar putea să se pronunțe, mai degrabă, pe eliminarea mizeriei de prevedere care-i scoate după o treime din pedeapsă?

3 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *