#schiem second edition

A început așa.

Cu o săptămână în care 10 bloggeri din toate colțurile țării au sosit în Păltiniș în bocanci și au plecat pe schiuri. Știam nici un sfert din oameni. Pentru aia a fost una dintre cele mai funny săptămâni petrecute de mine cu oamenii din online. Am schiat la 1 noaptea la lumina lunii, nițel convinși de păhărele de Jagermeister. Împreună am creat legende, pe Rareș – de exemplu. Ne-am distrat maxim. Anul acesta trebuie să respectăm standardul impus anul trecut. Și să și ridicăm un pic ștacheta. Prin urmare, săptămâna s-a transformat în 2 săptămâni iar cei 10 au devenit 20. Iar pe lângă toate astea, revenim acasă și cu propriul nostru filmuleț pe schiuri. Orange a lansat aplicația iRewind, disponibilă tuturor schiorilor de pe pârtiile Clăbucet și Cheile Grădiștei din Predeal. iRewind funcționează cam așa: telefon pornit, aplicație deschisă. Cobori pârtia într-o viteză amețitoare că tocmai ce ai învățat să te dai și pe baza GPS-ului pe care îl are fiecare smartphone, camerele instalate de-a lungul pârtiei înregistrează coborârea. Jos te așteaptă propriul tău filmuleț. Cu căzăturile aferente included. Acesta fiind rezumatul taberei pe scurt, avem următorul setlist pentru concertul Metallica:

Săptămâna 17-22 februarie

 1. Simona Stănescu – www.lipa-lipa.ro
 2. Cristian Ghingheș – www.kristofer.ro
 3. Andra Nicula – www.andranicula.ro
 4. Ovidiu Eftimie – www.eftimie.net
 5. Simona Mocanu – www.simonamocanu.ro
 6. Ariel Constantinof – www.arielu.ro
 7. Alin Pandaru – www.pandutzu.com
 8. Narcisa Suruianu – www.travelgirls.ro
 9. Concurs Toma
 10. Concurs Simona 

 Săptămâna 23 februarie – 1 martie

 1. Mircea Panaitescu – www.inapoidinweekend.ro
 2. Adrian Anghel – www.adispune.ro
 3. Gabriel Oană – www.gaben.ro
 4. Mugur Pop – www.calareincarpati.ro
 5. Ivo Bobal – www.ivobobal.ro
 6. Alex Damian – www.alexdamian.ro
 7.  Cosmin Tudoran – www.cosmintudoran.ro
 8. Doru Panaitescu – www.dorupanaitescu.ro
 9. Concurs Cosmin
 10. Concurs Doru

Primul concurs e deja activ la Toma. Grăbiți-vă!

Tabăra de schi este organizată de complexul Arena Platoș din Păltiniș, adică a doua mea casă din noiembrie până în martie. În prima săptămână, gazda noastră va fi pensiunea Rafael, o pensiune nouă și cochetă, la doi pași de pârtii. În cea de-a doua săptămână, noul hotel Hohe Rinne din Păltiniș ne va griji ca în sânul lui Avram. Iar partenerii și prietenii mei Buonavista vor fi la fel de atenți cu noi ca întotdeauna.

#schiem – tabăra de schi pentru bloggeri – este un eveniment organizat de Arena Platoș cu susținerea Orange. Parteneri: Hohe RinnePensiunea Rafael și Buonavista

4 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *