Concurs: castiga o invitatie la Artmania

Am aproape 13 ani de când sunt în Sibiu. ân răstimpul ăsta le-am văzut pe toate, mă refer la festivalurile minunate ce se petrec în Sibiu. Am văzut Jazz-ul, Cântecele Munților, FITS-ul, TIFF-ul, de nenumărate ori. Și probabil din repetiție, am ajuns să caut ceva mai mult decât simplul eveniment artistic al acestor festivaluri. M-am oprit asupra atmosferei și îmi dau seama că asta contează cel puțin la fel de mult cât contează calitatea actului artistic. Da, am ajuns în punctul în care atmosfera mă convinge. Iar în top trei ca atmosferă, cu șanse mari la medialia de aur, stă Artmania. ân multe ediții m-am trezit ascultând în premieră formațiile prezente în festival. Nici nu sunt un rocker atât de înrăit încât să cunosc fenomenul în întreaga sa amploare. Unii mi-au plăcut teribil, alții nu m-au încântat peste măsură, dar, per total, Artmania mi-e tare, tare drag pentru atmosfera pe care o crează.

Festivalul a început deja de luni. Ca deobicei, zilele de vineri și sâmbătă sunt zilele spectacol, în care toată suflarea se adună în Piața Mare pentru rock. Curat rock. Die Toten Hosen și My Dying Bride sunt headlineri iar alături de ei îi veți mai putea auzi pe Epica, Deathstars, Edguy, Delain, Trail of Tears și Poets of the Fall.

Acum, chestiunile organizatorice:

Primo: mie tare mi-ar plăcea ca un cititor al blogului să se bucure de atmosfera absolut fantastică din acest festival. Să scuture pletele si sa bea o bere, două, cinci cu mine și restul găștii ce se va aduna la concerte. Prin urmare, datorită oamenilor extrem de faini care organizează festivalul, Brylu.ro și Artmania scot la bătaie o invitație de două persoane. Tot ce trebuie să faceți e să lăsați un comentariu la acest articol, cu o adresă de email validă (pentru că prin mail veți fi anunțați), comentariu în care să îmi spuneți ce trupe v-ați dori să vedeți la viitoarele ediții Artmania.

Secundo: cei care nu vor avea noroc la tragerea la sorți mai pot să își cumpere abonamente și bilete până în ultima zi de festival fie online prin shop.artmania.ro, eventim.ro, myticket.ro, fie direct din retelele magazinelor Diverta si Eventim (Germanos, Carturesti etc.), la pretul de 150 de lei un abonament si 100 de lei un bilet de o zi.

Programul festivalului îl găsiți aici. Detalii despre artiști aici. Ultimele știri aici.

Baftă la toată lumea. Ne vedem la rockărit! Foto: Marcoviciul

 

28 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *