Chiar am nevoie de ajutor

pisiDe data asta chiar nu mai reuÅŸesc să mă descurc singur ÅŸi de asta vă cer ajutorul. Nu ÅŸtiu ce se întâmplă ÅŸi nici nu reuÅŸesc să înțeleg. Ajung chiar să gândesc paranoic ÅŸi să cred că cineva face astea intenționat. Åži nu mai reuÅŸesc să le dau singur de cap.
Ieri, către seară, îmi frecam palmele de fericire. Am convins muierea să meargă la înot cu fetele ca să mă pot duce ÅŸi io liniÅŸtit la baschet. Am trecut pe acasă să mânânc ceva ÅŸi să-mi pregătesc echipamentul. Mă ÅŸi vedeam în sală bătând mingea. âncălzeam mâncarea pe aragaz iar geamurile, că sunt călduros, erau larg deschise. Prima dată am avut impresia că mi s-a părut. A doua oară am crezut că e o pasăre. A treia oară am ieÅŸit pe balcon. Se auzeau mieunături.
Background: acum patru zile am luat în casă doi cățeluÅŸi, cei aruncați în gunoi de un vecin, btw, am aflat ÅŸi cine e. Plus Å¢ica ÅŸi Tănă. Plus eu cu muierea. Un pic cam aglomerație într-un apartament. Åži mieunaaaau, ÅŸi mieunaaaaau. Cum naiba să te lase sufletul să le ignori. Prin urmare, am luat o cutie ÅŸi am plecat în căutarea pisicuțelor. Le-am găsit, ascunse într-o tufă, cu un ditai câine ce le dădea târcoale. Nu cred că au mai mult de patru săptămâni. Åži chiar aÅŸa micuțe, că sunt cât palma, erau toate înfoiate, se apărau de câine. Le-am pus în cutie ÅŸi m-am aÅŸezat în cur. 5 minute am stat ÅŸi mi-am stors creierii, căutând o soluție. Cel mai probabil au fost ÅŸi ele aruncate de cineva. Nici urmă de mamă, nici urmă de culcuÅŸ, erau apărute recent. Le-am dus în parc, sperând că o să le găsesc acolo un stăpân. De unde! Zeci de oameni s-au oprit ÅŸi ÅŸi-au lăsat copiii să se joace cu pisicuțele, unul nu le-a luat. ân topul scuzelor, cea mai des apărută e stau la apartament, nu le pot lua iar pe locul 2 vine clasica mă ceartă soțul dacă vin cu o pisică acasă. Mă beți, ignoranții naibii.
ân fine, am dus pisicuțele în pivniță, le-am improvizat un culcuÅŸ dintr-o cutie ÅŸi o pătură ÅŸi le-am lăsat acolo peste noapte, cu lăpticul la bot. Dar aia nu e viață. ân pivniță e frig, e beznă, singura diferență față de afară e că nu pot intra câini. La cât de mici sunt, n-ar rezista nici măcar o zi printre atâția câini. Deci. Dacă vreunul dintre voi nu are animal acasă sau crede că poate să se înhame la încă unul, la o pisicuță micuță ÅŸi drăguță pliz. Din tot sufletul vă rog, mai dați-mi o dată o mână de ajutor. Pe mail, pe commenturi, pe telefon 0745320343 sau 0722227297. Trebuie neapărat să le găsesc stăpân. Nu vreau să le las să moară. Vă rog.

10 Comments