S-o f**i pe m**a

Nu vă oripilați, că azi mâine n-o să mai fie o înjurătură. Incestul are mari ÅŸanse să devină, în viitorul apropiat, cât de legal se poate. A fost nevoie de neÅŸte doftori care să spună că sexul între două rubedenii n-are nicio implicație genetică negativă ÅŸi cutia Pandorei s-a deschis. E bine, e rău?

Avocatul diavolului: Democrație. Sex consimțit. Persoane majore. Suficient cât să nu existe niciun motiv să incriminezi incestul? Of cors mai hors. Trecut de 18 ani, ai totală libertate asupra corpului ÅŸi acțiunilor tale. Nu te poate împiedica nimeni să faci sex în grup, perversiuni sexuale, să fi homosexual. Ai libertate sexuală deplină. Care e diferența între Ioana de la 5 ÅŸi faptul că sub tine stă soru-ta? Sexual, democratic ÅŸi nediscriminatoriu, niciuna. Sunteți majori, vă iubiți, nu vă iubiți, v-or apucat năbădăile, nu văd de ce v-ar putea interzice careva să vă faceți de cap. A, că noi avem în cap doar imaginea tatălui bețiv dintr-un sat uitat de Dumnezău care vine bat de la coasă ÅŸi se suie pe fi-sa, e ÅŸi aia o realitatea, dar nu e aia singura formă de incest. E doar aceea pe care o vedem cel mai des la televizor.

Naivul moralist: Impactul este devastator. Nu pentru cei doi tâmpiți care gândesc cu mădularul/fanta ci pentru eventualele progenituri. Copilul acela se naÅŸte fără nicio ÅŸansă. Genetic vorbind, sunt păreri pro ÅŸi contra. La fel ca în toată medicina asta. Nimeni nu poate spune procentual care sunt ÅŸansele ca acel copil să se nască cu malformații. Pe lângă potențialele defecte fizice, viața lui psihică e distrusă din secunda 1. Pentru că lucrurile de genul acesta nu se pot ascunde sub preÅŸ. Le mai poți piti, dacă ai ÅŸansa să locuieÅŸti într-un oraÅŸ mare. Dar încearcă să te fereÅŸti la sat, unde există ochi ÅŸi urechi după fiecare ÅŸură. Åži apoi trimite copilul acela la ÅŸcoală. Să ajungă miÅŸtoul clasei, că mă-sa ÅŸi cu tac-su îs frați. La 18 ani, dacă nu ÅŸi mai devreme, kinderul ăla va pune mâna pe o briÅŸcă ÅŸi ori îÅŸi va lua lui gâtul, ori îÅŸi omoară mama sau tatăl. E un om compromis.

Discuția va ajunge cu siguranță pe tărâmul minorilor. Poate să îi fie tată, unchi sau vecin, dacă copilul e minor futalacul primeÅŸte pedeapsă. Sex cu un minor. Am răsdiscutat pe marginea subiectului, eu nu văd legătura cu incestul. Nu cred că numărul de incesturi în rândul copiilor minori va creÅŸte o dată cu scoaterea infracțiunii din Codul Penal. Pentru că cei care folosesc copii pentru satisfacerea nevoilor sexuale vă garantez eu că nici măcar nu au habar că incestul e pedepsit de lege.

Cine câÅŸtigă: cu cea mai mare părere de rău, avocatul diavolului. Ce e moral contează din ce în ce mai puțin în Europa de astăzi. Åži, până la urmă, viața ÅŸi-o face fiecare cum crede. Atâta timp cât amândoi sunt majori, cât actul sexual este consfințit, cât nimeni nu se plânge, nu văd de ce ar trebui să facă puÅŸcărie. Cu cea mai mare părere de rău.

7 Comments