Papa bun. Din nou

De data asta mulțumită Ioanei. Că ieri chiar n-aveam niciun orizont legat de ce urmează să halesc spre seară. Gurmand prin definiție ÅŸi sătul de semipreparate, eu am intrat într-o fază foarte delicată a existenței mele, pe care trebuie să o gestionez corect. Cum de vreo trei luni de zile îmi fac de mâncare nu mai mânânc ce se găseÅŸte prin casă mi-am redescoperit hobby-ul tigăilor. âmi place să arunc nenumărate în ele, să-mi las imaginația să zburde de la o temă aleasă. Ebucătăria ÅŸi E-rețete ÅŸi-au câÅŸtigat un loc binemeritat în topul preferințelor mele culinare. Aseară am încercat curcanul cu sos de portocale propus de Ioana ÅŸi a ieÅŸit de-a dreptul delicios. Evident că am ținut io morțiÅŸ să îmi bag deÅŸtele prin  rețetă ÅŸi am pus curcanul la marinat înainte să îl arunc în tigaie. S-a frăgezit de ți se topea în gură. A meritat tot efortul de a tăia carnea de pe pulpe ÅŸi aripi. Btw, urăsc curcanul din punctul ăsta de vedere. Mai bine despic un porc decât să încerc să tai carne de pe pulpe de curcan. Super rețetă, foarte simplu de făcut ÅŸi nu că delicioasă. De-a dreptul dumnezeiească.

2 Comments