Frig, dar cu căÅ£ei.

Frig. Al dracului de frig. Incredibil de frig. Deci aseară, mă credeți sau nu, am fost pentru prima dată în viața mea ultra fericit că am un câine în brațe. Am luat ÅŸi doi în brațe, numa să scap de frig.  Şi,targ 1 by you. Doamne mulțam, am scăpat. Aseară am fost din nou cu cățeii în Piața Mare. Åži a fost nemaipomenit, în ciuda frigului groaznic. Au venit o grămadă de persoane, cu căței găsiți pe stradă, noi cu ai noÅŸtri, culeÅŸi de noi. Am încercat să le găsim stăpâni tuturor. N-am reuÅŸit. Niciodată n-o să reuÅŸim să le găsim stăpâni tuturor. Dar câți dintre ei au plecat sub o geacă, sau în glugă ca una dintre pisicuțe, au plecat fericiți. Åži asta contează, până la urmă, cel mai mult.

Aseară am văzut, pentru prima dată în viața mea, niÅŸte corcituri între câini ÅŸi iepuri. Glumesc, vă dați seama, dar cam aÅŸa semănau. Cinci puiuți albi ca zătarg 2 by you.pada, cu ochi roÅŸii ca focul. N-au stat cinci minute. Atât de frumoÅŸi erau de au fost adoptați urgent. Iar alături de ei, toți puiuții care am reuÅŸit să îi aducem. Au mai rămas ÅŸi alții. Sâmbăta viitoare, de la ora 16, le vine ÅŸi lor rândul.

Era să uit cea mai amuzantă întâmplare. O țineam pe pitica mea preferată (cățeluÅŸa din avatarul de mess) bine înfofolită în geacă, să nu cumva să-i fie frig. La un moment dat o văd eu aÅŸa, mai agitată. Până să dau să o mângâi pe cap, să o liniÅŸtesc, mă umple de… borală pe toată geaca. Din cap până în picioare. Åži erau 50 de oameni în jurul nostru. Deci vă dați seama cum m-a făcut de minune. :))

catel pierdut by you.Åži dacă tot suntem la capitolul căței, câinele din imagine a fost găsit vineri seara, în apropierea terenurilor sportive din cartierul Valea Aurie. Este un mascul auriu închis, curat, îngrijit, cu zgardă la gât, cuminte, dresat se pare, obiÅŸnuit să stea în casă. Cine l-a pierdut este rugat să sune la numerele de telefon 0744750414 sau 0722244977.

6 Comments