ToyRun incepe sambata, la ora 10

Sâmbătă dimineață, 18 septembrie, la ora 10, motocicliÅŸti din țară dar ÅŸi din străinătate se adună în Piața Huet pentru un eveniment caritabil inedit.
Toy Run este o cursă a motocicliÅŸtilor, un eveniment inițiat de clubul sibian Crazy Bike. ân fiecare an, motocicliÅŸtii se adună în Sibiu ÅŸi strâng donații pentru un cămin de copii orfani. Anul acesta, evenimentul are loc sâmbătă, 18 septembrie. MotocicliÅŸtii se vor aduna la ora 10 în Piața Huet ÅŸi timp de mai bine de o oră vor adăuga propriilor donații cele venite de la sibienii care vor să aducă o rază de lumină în sufletele unor copii năpăstuiți de soartă. Din banii care vor fi strânÅŸi vor fi cumpărate rechizite, haine ÅŸi alte obiecte trebuincioase micuților orfani din centrul de plasament. După ce în anii trecuți donațiile au mers, pe lângă o casă de copii din Sibiu, ÅŸi în județele Hunedoara ÅŸi MureÅŸ, anul acesta motocicliÅŸtii se vor îndrepta tot spre un centru de plasament din județul Sibiu. „E vorba de un cămin de băieți, cu vârste plecând de la grădiniță până în clasa a 7-a, a 8-a. Åžtim de ce au nevoie ÅŸi vom încerca să facem tot posibilul să le oferim cât mai multe”, spune Andy Fazekas, organizatorul evenimentului.
Plecarea spre centrul de plasament se va face în jurul orei 11. Sibienii care doresc să doneze bani din care să fie cumpărate rechizite sau vor să doneze hăinuțe sau jucării sunt aÅŸteptați în Piața Huet în jurul orei 10.
Convoiul va merge fără pauză până la destinație unde motocicliÅŸtii vor petrece mai bine de trei ore cu copiii. După masa de prânz, convoiul va reveni la Sibiu.