Sambata, chef mare in Liquid

Mă, nu știu cum se face, da mă lipesc în ultima vreme numai și numai de chefuri d-astea cu beute. „Chefuri pentru un ficat rezistent” le-aș boteza eu. Da, se recomandă să consumi toate băuturile cu moderație. Amatori!
Start a party!Hai, c-am o poveste și cu asta. Ce-i drept, vine din Moldova, de pe malurile Ozanei cea frumos curgătoare. Aș zice din ce comună și ce sat, da mi-e că vă dau dureri de burtă. Așa. De-acolo, din Moldova, a sosit pe malurile Cibinului o și anume moldoveancă. Amatoare de licoare maronie, limpede și parfumată. Whisky, pe românește. Pe vremea aceea, beam vodcă la abc-ul de peste drum, cu un leu cinzeaca, deh, studenție-sărăcie. Dintr-o sticlă într-alta, am prins gustul J&B. Bașca faptul că nu știu cum or făcut oamenii ăștia sticla, da se potrivește în mână ceva de speriat. Și ui așa, J&B a ajuns whisky-ul oficial al găștii. Acu să trecem la serioase.
Sâmbătă, în clubul sibian Liquid, J&B pornește THE BEAT, cu trupa Sensor. O petrecere dintr-o foaaaarte lungă listă de chefuri care până acum s-au desfășurat în Brașov, Constanța și Iași. Iar după Sibiu, J&B se mută la Cluj și în București pentru alte petreceri pline de bună dispoziție în waluri de whisky. Ce miștooooo. Acum am intrat pe site-ul campaniei, www.feelthebeat.ro. Foarte, foarte fain site-ul. Poți să-ți creezi propriul tău beat. Ia vedeți ce a produs muzicianul din mine. Mă repudiază muma dacă aude ce cântare tribală am tras. Să revenim la subiect. ânaintea marii petreceri din Liquid, toată studențimea din căminele de pe Victoriei o să fie în Mai Caffe & Lounge pentru niște jam session-uri susținute de Sensor de la 21:30. Apoi, sâmbătă de dimineață ne dregem și revenim pe seară, pe la ora 23, în Liquid, pentru marea petrecere. După care, duminică, zamă acră, murături și aspirină :P.

J&B Rare este whisky-ul Scotch numărul 1 în Europa ÅŸi al doilea la nivel mondial, având vânzări de peste 6 milioane de baxuri pe an.

Măcar vro două am cumpărat io :))