Priceputi si ca p**a

Uneori îmi vine să-i mut la unu câte un pumn în gură. Da aÅŸa, cu patos. Cu recomandare directă către dentist, nu doar de amorul artei. Bă, de ce dracu avem noi impresia că ne pricepem la toate? Că uneori chiar nu înțeleg. Da, ÅŸtiu, rumânaÅŸului i s-a dus vestea că e în toate priceput de când cu Daciile, pe care ÅŸtia toată lumea să le repare. Cu o sârmă, cu un suflat în jigleur, toți se pricepeau. La fel ÅŸi la bătut cuie. Mai nou, se pricep la administrație, la politică, nu există domeniu în care românul să nu se priceapă.
Åži, ajungem la subiectul dracilor mei matinali. Bă, ÅŸtiați că românii se pricep ÅŸi la măsuri anti-tero? Fiți atenți. De dimineață sună de la ISU, alarmă cu bombă la facultatea de Drept, o valiză lăsată în stația de autobuz. PolițiÅŸtii ÅŸi pompierii au închis rapid zona ÅŸi au chemat brigada anti-tero de la SRI. Evident că s-a adunat ciopor de lume, toți, să-ÅŸi dea cu părerea.
Unul dintre puleții din zonă s-a erijat rapid în liderul comentatorilor. Åži îÅŸi dădea el cu presupusul, cum să sri-iÅŸtii ar fi niÅŸte habarniÅŸti în ale dezamorsatului de bombe. Că sunt niÅŸte căcăcioÅŸi. „Ce băă, ce pla mea se tot cacă pe ei. Ce drac văd ei pe razele alea X. Să desfacă dracului valiza, se tot cacă pe ei atâta”. Sincer, mi-o venit să-i fut un pumn în meclă. Da era ÅŸi proteveul prin zonă ÅŸi sigur mă dădeau la ora 5.
De ce dracu avem impresia că le ÅŸtim pe toate ÅŸi că toți îs proÅŸti, numa io deÅŸtept?

4 Comments