Doua din Chinezia

Dintre toate calitățile lui pe care le apreciez la maxim, puterea de muncă și puterea de implicare sunt cele două ce mă impresionează mult peste media impresionabilității mele. E vorba despre domnul Chinezu, om mare la stat, dar mai ales la sfat. Cum, necum, Chinezu face ce face și-l trage ața tot către Sibiu. Bag sama că i-a picat și lui nițel cu tronc zona și orașul. Și a pus osul la două chestii pe care e musai, musai să le amintesc.

ân 24 mai, în Oldies Pub e concert Byron. Nu cred că e cineva din zonă care până acum nu a aflat și sunt convins că va fi un concert de nota 10. Byron sunt una dintre cele maxim 5 trupe de noul val al muzicii românești care chiar cântă. N-o lălăie, n-o ard boem și n-o freacă pe comercial. Oamenii cântă. Ce, probabil, nu știați este că Republica Culturală Chineză își caută un ambasador pentru concertul Byron. Ambasador ce primește o invitație dublă la concert, povești backstage și o berică alături de byroni. Și tot ceea ce trebuie să facă e să scrie o cronică de la concert pe Republica Culturală Chineză. Cine vrea, cristi.china la gmail și Chinezu vă pune mai în temă decât aș putea eu.

Iar dacă Chinezu cultură a dat, cultură a luat, să dea și ceva sport. ântre 25 și 27 mai la Mediaș – știți, orașul cela mic dar din care se mișcă toată România – se petrece Cupa Bloggerilor. Meciurile în care bloggerii români își vor da la gioale proporțional cu traficul pe care îl au se vor juca duminică. Sâmbătă, în schimb, e ziua dedicată conferinței „Social media și sport” ce va avea loc la Sala Traube. Vorbesc mulți, printre care și Cristi Pustai, antrenorul echipei Gaz Metan Mediaș. Ce mi-aș dori eu cel mai mult să văd ar fi prezentarea Tiței, „Studiu de caz BC Timișoara în social media”. Și dacă v-ați panicat că ați aflat prea târziu și tare ați vrea să participați, no worry, înscrierile pentru conferință sunt încă deschise, detalii aici.

2 Comments